GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Sunsi pobijedili Clipperse i poveli u finalu Zapada

Sunsi pobijedili Clipperse i poveli u finalu Zapada
NBA PLAYOFF
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.06.2021 / 07:01
Autor: SEEbiz / Index.hr
PHOENIX - Phoenix Sunsi Darija Šarića iskoristili su prednost domaćeg terena i u prvoj finalnoj utakmici Zapada pobijedili su LA Clipperse Ivice Zupca 120:114 te su tako poveli 1:0 u seriji koja se igra do četiri dobivene utakmice.

U odsustvu dvojice super starova s obje strane – Kawhija Leonarda kod Clippersa i Chrisa Paula kod Sunsa – gledali smo fantastičan obračun Devina Bookera i Paula Georgea.

Utakmica je bila izjednačena do samog kraja, ali je u odlučujućim trenucima Booker bio ta prednost koja je na kraju prevagnula na stranu Sunsa. Booker je upisao triple-double. Ubacio je čak 40 poena (15-29 šut iz igre), imao je 11 asistencija i 13 skokova.
Kod Clippersa sjajno je igrao Paule George, ali njegova 34 poena nisu bila dovoljna za break.

Sunsi su jednostavno imali više raspoloženih igrača od svog rivala. Ayton je ubacio 20, Bridges 14, a Crowder 13 poena.

Dario Šarić je za 11 minuta ubacio dva poena (oba s linije slobodnih bacanja) te je imao jedan skok i dvije asistencije.

Kod Clippersa je Ivica Zubac za 18 minuta ubacio 9 poena (2-3 šut iz igre, 5-6 slobodna bacanja) te je imao još tri skoka.

Tagovi: Phoenix Suns, Dario Šarić, Ivica Zubac, Paul George, Devin Booker
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE