GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Sunsi ostali bez play-offa, Šamanić sjajno iskoristio priliku

Sunsi ostali bez play-offa, Šamanić sjajno iskoristio priliku
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.08.2020 / 09:13
Autor: SEEbiz / Germanijak
ORLANDO - U pretposljednjem danu regularne sezone, vidjeli smo sedam NBA utakmica. Dijelila su se mjesta u razigravanju za posljednje mjesto koje na Zapadu vodi u playoff, a kao sretni dobitnici u toj će borbi biti Memphis i Portland.

Prvo su Grizzlieasi razbili Milwaukee koji je igrao bez Giannisa, Ilyasove i Hilla. Konačnih 119:106 bilo je u nekoliko navrata još uvjerljivije, no Bucksi su u posljednjoj dionici malo smanjili minus.

Memphis je do slavlja predvodio triple-double dvojac. Valanciunas je bio monstruozan (26p, 19s, 12as), dok je Morant ispravio inače očajnih 5/17 iz igre (12p, 13s, 10as).

Svoj dio posla potom su napravili Phoenix Sunsi koji su sa 128:102 razbili Dallas Maverickse, koji su igrali bez Porzingisa, dok je Dončić na parketu proveo samo 13 minuta, no i to mu je bilo dovoljno za 18 poena. Bobi Marjanović zabio je 18 poena i uzeo čak 20 skokova, no Phoenix je imao čak šest dvoznamenkastih predvođenih Bookerom (27p) te Šarićem (16p, 6s).

No, Sunse je iz play-in dvoboja izbacio Portland koji je jedva pobijedio Brooklyn sa 134:133. Caris LaVert imao je šut za pobjedu, no nije uspio pogoditi. Za utjehu, sa 37 poena jedini je držao Netse u igri, a u završnici je prethodno pogodio bezbroj teških lopti.

Kod Blazersa ponovno najbolji Lillard s 42 poena, McCollum je dodao 25, a Nurkić tri manje. Mario Hezonja nije bio u prvom planu, zabio je tek dva poena i uhvatio skok.

Za kraj dodajmo kako je u porazu San Antonio Spursa 118:112 od Utah Jazza, svoj prvi NBA start imao Luka Šamanić . Dobio je 31 minutu i eksplodirao s 16 poena, šest skokova i tri dodavanja. Zabio je tri trice, ukupno šutirao 50% i zaradio brojne pohvale od strane navijača.

Tagovi: Luka Šamanić, Dario Šarić, Phoenix Suns, Damian Lillard
PROČITAJ I OVO
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE