GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Sukob navijača Napolija i Rome, dvije osobe ozlijeđene

Sukob navijača Napolija i Rome, dvije osobe ozlijeđene
HULIGANIZAM
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.01.2023 / 21:00
Autor: SEEbiz / H
AREZZO - Na "Autostradi del Sole", žili kucavici talijanskog cestovnog prometa, koja spaja Milano s Napuljem, između Monte San Savina i Arezza u nedjelju je došlo do žestokih sukoba navijača Rome i Napolija.

Navijači Rome putovali su u Milan na ogled protiv "Rossonera", dok su navijači Napolija putovali u Genovu na ogled protiv Sampdorije.

Kako prenose talijanski mediji, navijači Napolija priredili su zasjednu ultrsima Rome. Ubrzo je nastao kaos, navijači su bacali kamenje, baklje i dimne bombe jedni na drugi. U izgredima je sudjelovalo oko 300 navijača, a prema prvim informacijama dva navijača Rome su završila u bolnici, pri čemu je jedan ozlijeđen nožem.

Policija je, kako bi spriječila daljnje opasne situacije, blokirala i promet autocestom, koji je kasnije nastavljen. U jednom trenutku kolona je zbog zatvaranje jedne strane autoceste iznosila 15 km.

"Sukobi na autocesti između navijača Napolija i Rome su nedopustivi. Nadamo se da će policija identificirati i kazniti odgovorne kako zaslužuju. Ovo nisu pravi navijači. Rim i Napulj su prijateljski gradovi koji govore "Ne besmislenom nasilju", oglasili su se gradonačelnici Rima i Napulja Roberto Gualtieri i Gaetano Manfredi na Twitteru.

Sukob se dogodio na istoj benzinskoj stanici na autocesti gdje je policija slučajno ustrijelila DJ-a i navijača Lazija Gabrielea Sandrija pokušavajući prekinuti tučnjavu između ultrasa Lazija i Juventusa 2007. godine.

Tagovi: Napoli, AS Roma, Gabriele Sandri
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE