GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Stoke pomogao Biliću

Stoke pomogao Biliću
CHAMPIONSHIP
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.07.2020 / 17:57
Autor: SEEbiz / H
LONDON - Nogometaši West Bromwich Albiona, koje vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, ipak će u posljednje kolo druge engleske lige ući s druge pozicije na ljestvici koja izravno vodi u Premier ligu te će sami odlučivati o svojoj sudbini.

WBA je porazom 1-2 (1-1) na gostovanju kod Huddersfield Towna u petak došao u veliku opasnost da ispusti drugo mjesto na ljestvici koje izravno vodi u Premier ligu, jer je trećem Brentfordu, koji je pobijedio u svih svojih sedam utakmica nakon nastavka sezone, za preskakanje WBA bio dovoljan i bod na subotnjem gostovanju kod Stoke Cityja. No, serija Brentforda je stala u Stokeu, domaći sastav je pobijedio sa 1-0 (0-0) golom Gregoryja iz 38. minute, pa je Brentford ostao na učinku od 81 boda, jednim manje od drugog WBA, a šest manje od vodećeg Leeds Uniteda koji je ovim ishodom osigurao naslov prvaka druge lige za ovu sezonu.

Tako će odluka o tome tko će se pridružiti Leeds Unitedu na putu u prvu ligu pasti u posljednjem kolu koje je na programu u srijedu. WBA je na svom Hawthornseu dočekati Queens Park Rangers te će u slučaju pobjede osigurati povratak u društvo najboljih nakon dvije godine. S druge strane Brentford se mora nadati još jednom kiksu WBA uz svoju domaću pobjedu protiv Barnsleya.

Dva prvoplasirana sastava iz druge engleske lige izravno ulaze u prvu ligu, dok sastavi od trećeg do šestog mjesta igraju doigravanje za trećeg putnika u društvo najboljih. WBA je prošle sezone igrao u doigravanju u kojemu je izgubio od Aston Ville u polufinalu.

Tagovi: Stoke City, Slaven Bilić, Brentford, West Bromwich Albion
PROČITAJ I OVO
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE