GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Srđan Đoković okupljenim prosvjednicima: Novak je u zatvoru, a ne u hotelu

Srđan Đoković okupljenim prosvjednicima: Novak je u zatvoru, a ne u hotelu
OPTUŽBE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.01.2022 / 19:19
Autor: SEEbiz / tportal
BEOGRAD - Ispred zgrade Narodne skupštine u Beogradu u petak u 15 sati održan je još jedan skup potpore Novaku Đokoviću. Ponovno je glavnu riječ vodio njegov otac Srđan.

'Nismo ovdje da napadamo bilo koga, mi smo tu da branimo Novaka i svih nas zajedno. Morate shvatiti da za našu djecu i naše unuke nema budućnosti, globalisti žele sve upropastiti, a Novak je dio liberalnog svijeta. Bori se za sebe i za svoje!, grmio je tata Đoković s megafonom u ruci.

Istaknuo je i kakvu je torturu doživio njegov sin po dolasku u Melbourne.

'On je u zatvoru! Nije u pritvoru, nije u hotelu! Oduzeli su mu sve stvari, oduzeli su mu novčanik i mobitel i vratili mu tek nakon nekoliko sati. Prije nekoliko tjedana mu nisu htjeli reći “Novače, ne ispunjavaš uvjete, ne dolazi u našu zemlju”. Svaka država ima pravo djelovati u skladu sa svojim zakonima. Dopustili su mu ulazak, dali mu vizu, posebno odobrenje, i to ne samo njemu. Odobrenje je dobilo nekoliko desetaka igrača. Njih su pustili, a njega žele poniziti i baciti na koljena. Kada su vidjeli što su napravili, doveli su tu tenisačicu iz Češke koja je deset dana u Australiji. Sad su se sjetili da je zarobe, strpaju u zatvor, kao i Novaka. Ako ima pravde, ovo će se vratiti na pravi način, Bog je velik', poručio je Srđan Đoković, piše tportal.

Na samom kraju, Srđan Đoković je istaknuo nedaće kroz koje prolazi njegov sin.

'Isus je imao problem, sve su mu radili, ali on je još živ u nama, a dok smo mi živi bit će živ i Isus. Novak, to je naše sunce na kraju tunela. Ne mogu ga baciti na koljena, ne mogu mu ništa, on je srce Srbije i liberalnog svijeta. Još jednom, puno vam hvala, vi ste nekoliko milijuna ljudi, naša braća i sestre. Znamo zašto smo došli, svakim danom će nas biti sve više. Novaku ovo puno znači, pokazuje mu da nije sam', rekao je Đoković senior.

Tagovi: Srđan Đoković, Novak Đoković, Australian Open
PROČITAJ I OVO
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
HNL
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
ZAGREB - Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin 2:1.
Slavnić se naljutio na Acu Petrovića
LJUTNJA
Slavnić se naljutio na Acu Petrovića
ZAGREB - U čast Draženu Petroviću 5. rujna u Zagrebu bit će spektakl. U Areni će igrati reprezentacija Hrvatske i selekcija Eurolige.
Gundogan oštro kritizirao suigrače nakon ispadanja
KRITIKE
Gundogan oštro kritizirao suigrače nakon ispadanja
BARCELONA - Paris Saint-Germain zaustavio je Barcelonu u četvrtfinalu Lige prvaka.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE