GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Spadafora: Ronaldo je prekršio protokole

Spadafora: Ronaldo je prekršio protokole
KRITIKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.10.2020 / 21:32
Autor: SEEbiz / Index.hr
RIM - Talijanski ministar sporta Lorenzo Spadafora, počeo se prepucavati preko medija s Cristianom Ronaldom nakon što je Portugalcu dijagnosticiran koronavirus.

Spadafora je jučer u razgovoru za Rai Uno optužio Ronalda da je prekršio protokole. Podsjetimo, Ronaldo je bio pozitivan na koronavirus uoči utakmice Portugala i Švedske u srijedu. Ronaldo je otišao u samoizolaciju u Portugalu, ali je onda izašao iz nje kako bi se vratio u Italiju.

Spadafora je nakon toga rekao se Ronaldo nije držao propisa i da nije imao dopuštenje za povratak u Italiju. Ronaldo, koji se u Italiju vratio privatnim medicinskim mlažnjakom, odgovorio mu je putem live videa na Instagramu.

"Do kuće sam išao kolima Hitne pomoći i nisam imao kontakt ni sa kim. Sve sam radio po propisima i uz dopuštenja. Jedan čovjek iz Italije, kojemu neću spomenuti ime, tvrdi da se nisam držao protokola, ali mogu vam reći da je to laž. Sve sam poštovao i potpuno sam miran", rekao je Ronaldo i nakon toga objavio opuštenu fotografiju kraj bazena u svojoj kući u Torinu.

No Spadafora nije ostao dužan pa je danas ponovno optužio Juventusova igrača.

"Činjenica da su poznati i da su fantastični sportaši ne daje za pravo nogometašima da budu bahati, da ne poštuju institucije jedne zemlje i da lažu. Dapače, što je netko poznatiji i slavniji trebao bi se ponašati odgovornije i tako služiti kao primjer drugima. Ponavljam ono što sam rekao jučer vezano za neke Juventusove nogometaše i više neću reći ništa na tu temu. Svima želim brzi oporavak", rekao je Spadafora za talijansku obavještajnu agenciju ANSA-u.

Ronaldo će u samoizolaciji morati biti do 20. listopada.

Tagovi: Lorenzo Spadafora, Cristiano Ronaldo, Juventus, koronavirus u Italiji
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE