GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Šokantan poraz hrvatskih rukometaša od Argentine

Šokantan poraz hrvatskih rukometaša od Argentine
SP U RUKOMETU
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.01.2021 / 19:35
Autor: SEEbiz / Index.hr
KAIRO - Hrvatska rukometna reprezentacija u ključnom dvoboju za četvrtfinale SP-a izgubila je od Argentine 23:19 i na rubu je ispadanja sa SP-a.

Bila je to daleko najgora utakmica ove generacije hrvatskih rukometaša, a možda i najgora u povijesti.

Hrvatska je krenula katastrofalno. Nije se znalo što je lošije – obrana ili napad. U obrani je sve curilo, golmani nisu mogli obraniti ništa, a u napadu su hrvatski igrači igrali poput amatera koji su se danas prvi put skupa našli na terenu. Lopte su se gubile, bacale Argentincima u ruke, nije bilo ideje što i kako napraviti. Argentina je vodila 5:0, a Hrvatska je svoj prvi gol zabila tek nakon 11 minuta.

Crnogorski suci su stalno izbacivali Argentince i dosuđivali nam sedmerce, koje je sjajni Ivan Čupić nepogrešivo zabijao. Čupić je u prvom dijelu zabio sedam golova iz isto toliko šuteva.

Unatoč tome, Argentina je stalno imala prednost, a Hrvatska se na pogon Čupić vratila u utakmicu tek na samom kraju poluvremena. Luka Šebetić je u 30. minuti zabio za izjednačenje.

Na samo otvaranju drugog poluvremena smo golom Marka Mamića poveli, ali odmah smo opet upali u crnu rupu i Argentina je novom serijom otišla na +2.

U nastavku igra Hrvatske je bila ista kao i ona na početku utakmice - katastrofalna. U napadu se igrali na individualnu kvalitetu, bez jasnog plana i vizije. Više od 15 minuta nismo mogli do gola. Pešić je branio zicere, davao nam nadu, ali ako znamo da je Hrvatska u 30 minuta drugog poluvremena zabila samo sedam golova onda je jasno da nije zaslužila pobjedu.

Hrvatska je na rubu ispadanja, ali mala nada ipak postoji. U ponedjeljak Katar mora dobiti Argentinu, a mi Dansku. Samo tako Hrvatska može među osam.

Tagovi: hrvatska rukometna reprezentacija, Ivan Martinović, Ivan Pešić, Ivan Čupić, Lino Červar, Zlatko Horvat, Matija Bilušić
PROČITAJ I OVO
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
Hanžel se ispisao iz Dinama
IZVRŠNI ODBOR
Hanžel se ispisao iz Dinama
ZAGREB - Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segmet kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE