GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Šok u Interu: Zhang od igrača traži da se odreknu dvomjesečne plaće

Šok u Interu: Zhang od igrača traži da se odreknu dvomjesečne plaće
PLAĆE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.05.2021 / 20:40
Autor: SEEbiz / Klix.ba
MILANO - Predsjednik Intera Steven Zhang zatražio je od igrača novog prvaka Italije da se odreknu dvomjesečne plaće kako bi pomogli klubu u teškoj financijskoj situaciji.

Kao i mnogi drugi klubovi u Evropi, Inter se također suočava s velikom financijskom krizom koja je uvjetovana pandemijom koronavirusa, a na posljednjem sastanku s igračima predsjednik Zhang je zatražio da se odreknu plaće za dva mjeseca.

Sky Sport navodi da će svaki igrač pojedinačno odlučiti da li će se odreći svoje plaće, a također se dodaje da će novi sastanak biti održan narednih dana s klupskim direktorima.

Potpredsjednik kluba Javier Zanetti nedavno je priznao da je Inter u ozbiljnim financijskim problemima, dok je sportski direktor Beppe Marotta tvrdio da će klub tražiti pomoć od igrača, ali da to nema veze s bonusima za titulu prvaka.

Podsjećamo, Intera je nakon deset godina službeno skinuo Juventus s trona Serije A i osvojio 19. titulu prvaka u klupskoj povijesti i prvu od 2010. godine.

Posljednju titulu prvaka s Interom osvojio je Jose Mourinho u najuspješnijoj sezoni u povijesti kluba, a bilo je to u sezoni 2009-2010 kada su osvojili popularnu tripletu (Serie A, Kup Italije i Ligu prvaka).

Tagovi: Steven Zhang, Inter, Jose Mourinho, Beppe Marotta, Javier Zanetti
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE