GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Šok u Bayernu: Neuer na skijanju slomio nogu i završio sezonu

Šok u Bayernu: Neuer na skijanju slomio nogu i završio sezonu
PROBLEMI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.12.2022 / 17:07
Autor: SEEbiz / H
MUNCHEN - Vodstvo Bayerna ostalo je šokirano viješću da će njihov vratar i kapetan njemačke reprezentacije Manuel Neuer propustiti ostatak sezone, nakon što mu je pri padu na skijanju slomljena potkoljenična kost.

Neuer je u subotu putem Instagrama objavio da je već obavljen i operativni zahvat.

"Što mogu reći, kraj godine je svakako mogao biti bolji. Želio sam pročistiti misli slobodnim skijanjem, a završio sam sa slomljenom potkoljenicom", napisao je Neuer uz fotografiju iz bolničkog kreveta te dodao:

"Jučerašnja operacija je dobro prošla. Puno hvala liječnicima! Boli me spoznaja da je ova sezona za mene završena."

Neuer je uoči nastupa na Svjetskom prvenstvu u Katru već propustio sedam utakmica, zbog ozljede ramena. Tada ga je mijenjao Sven Ulreich koji bi i sada trebao biti prva opcija trenera Juliana Nagelsmanna.

"Vijest o Manuelovoj ozljedi nas je sve šokirala. Bit ćemo uz njega, pratiti ga u oporavku i povratku. Prebrodit će on i ovu ozbiljnu ozljedu te se vratiti na teren jednako snažan", izjavio je vodeći klupski operativac Oliver Kahn u službenom priopćenju.

"Užasno je to što je Manuel doživio ovakvu nezgodu, u našim smo mislima s njim. Razgovarao sam s njim i jučer i danas, a operacija je prošla na najbolji mogući način. Manuel će dobiti svu podršku koja mu je potrebna. Snažna je osoba i vratit će se", poručio je član klupskog Upravnog odbora zadužen za sportska pitanja Hasan Salihamidžić.

Njemačka reprezentacija nema neke posebne akcije do Europskog prvenstva 2024., kojem će biti domaćin pa ne mora prolaziti kroz kvalifikacijske dvoboje. Izbornik Hansi Flick, koji je dobio povjerenje unatoč lošem rezultatu i ispadanju u grupnoj fazi SP-a u Katru, za prijateljske dvoboje koji su na rasporedu u ožujku 2023., najvjerojatnije će birati čuvara mreže između Marc-Andrea ter Stegena iz Barcelone te Kevina Trappa iz Eintrachta.

"Ovo je vrlo loša vijest na kraju godine. Drago nam je da je operacija prošla dobro i želimo Manuelu dobar i brz oporavak. To je u ovom trenuku najvažnije", izjavio je Flick.

Neki njemački mediji su otvoreno kritizirali Neuera za njegove nastupe u Katru, ali je 36-godišnji vratar unatoč kritikama poručio da se i dalje stavlja na raspolaganju reprezentaciji.

Tagovi: Manuel neuer, Bayern, Hansi Flick
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE