GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Sneijder u biografiji otkrio mnoge pikanterije iz privatnog života

Sneijder u biografiji otkrio mnoge pikanterije iz privatnog života
VELIKAN NOGOMETA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.06.2020 / 13:33
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
AMSTERDAM - Wesley Sneijder, bivši nizozemski nogometaš i rekorder po broju ostvarenih nastupa za 'Oranje' (134) otkrio je u razgovoru za De Telegraaf zanimljive detalje i pikanterije iz svog života od kojih se neke mogu pročitati i u njegovoj biografiji koja bi uskoro trebala ugledati svjetlo dana.

Kaže kako mu nije bilo lako 'razgolititi' se u biografiji.

"Nije bilo jednostavno, ali želio sam se pokazati i u tome sam uspio, bio sam iskren, otvoren i gol", rekao je Sneijder.

U biografiji je između ostaloga otkrio kako misli da je mogao postići više u karijeri da je imao drugačiji životni stil.

"Ponosan sam na svoje igre, rezultate i postignuća. Igrač sam sa 134 nastupa u reprezentaciji, ali uz to sam živio. Zato se danas osjećam kao da mi je 76 godina", rekao je ovaj 36-godišnjak.

Posebno je zanimljiva pikanterija o tulumarenju sa slavnim holivudskim glumcima.

"Jednom sam tulumario na jednom Armanijevom showu s Georgeom Clooneyjem, Megan Fox i nekim zvijezdama iz Bollywooda do šest ujutro. Sljedećeg dana u Ligi prvaka igrali smo protiv Werdera u Ligi prvaka", rekao je Sneijder.

Bilo je to 29. rujna 2010. godine, a njegova tadašnja momčad, milanski Inter, slavio je protiv Werdera sa 4:0, uz Sneijderov gol i asistenciju.

Ali to nije sve.

U biografiji je pričao i o poslovnim neuspjesima, kao i bračnim problemima.

"Otkrio sam da sam izgubio između deset i 15 milijuna eura u poslu, da sam ponekad volio popiti, kao i da sam kao 16-godišnjak mogao završiti u kriminalnom okruženju", objasnio je Sneijder.

U karijeri je Sneijder igrao za Ajax, Real Madrid, Inter, Galatasaray i Nicu, a kraj je objavio u redovima Al-Gharafe.

Osvajao je trofeje sa svim klubovima za koje je igrao, a s Nizozemskom je dva puta bio nadomak najsjajnijeg trofeja. 2010. bio je srebrni na SP-u, a 2014. godine osvojio je broncu.

Tagovi: Wesley Sneijder, Ajax, Real Madrid, Geroge Clooney, Megan Fox, Inter, Galatasaray, Nica, Nizozemska
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE