GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Sjajni Jokić sredio Portland

Sjajni Jokić sredio Portland
NBA PLAYOFF
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.05.2021 / 08:20
Autor: SEEbiz
PORTLAND - Ekipa Denvera stigla je do vodstva od 2:1 u play-offu NBA lige protiv Portlanda nakon što je u trećem meču, koji je odigran u dvorani "Moda Center", slavila rezultatom 120:115.

Nakon izuzetno efikasne prve četvrtine Denver je imao prednost od 39:30, no Portland se do poluvremena uspio vratiti i ublažiti vodstvo gostiju te na poluvrijeme, iako je u jednom trenutku bilo i 12 poena zaostatka (64:52), otići s pristojnim zaostatkom od pet poena. Rezultat je nakon prvog poluvremena bio 64:59.

Igrači oba tima znatno su pokvarili šuterski učinak u trećoj dionici u kojoj je rezultat bio 20:20, a pobjednik meča odlučen je tek na kraju i to u veoma neizvjesnom finišu meča u kojem su košarkaši Denvera zadržali više koncentracije i na kraju uspjeli doći do trijumfa i vodstva od 2:1 u seriji.

Najefikasniji u pobjedničkoj ekipi bio je Nikola Jokić, koji je za 35 minuta na parketu ubacio 36 poena uz pet asistencija i 10 skokova, dok je u poraženom timu najefikasniji bio Lillard, koji je ubacio 37 poena.

Bh. košarkaš Jusuf Nurkić na terenu je proveo nešto više od 31 minute, a za to vrijeme ubacio je 13 poena uz 13 skokova (osam defanzivnih i pet ofanzivnih) i šest asistencija, što znači da je naš igrač odigrao još jedan izuzetno dobar meč.

U ostalim utakmicama Los Angeles Lakersi su također stigli do vodstva od 2:1 protiv Phoenixa i to nakon pobjede u svojoj dvorani rezultatom 109:95, a njih je do trijumfa vodio sjajni Davis koji je ubacio 34 poena i pri tome dodao 11 asistencija.

U trećem susretu koji je odigran sinoć Milwaukee je upisao i treću pobjedu protiv Miamija, ovaj put rezultatom 113:84, a najbolji igrač meča bio je Middleton koji je ubacio 22 poena uz osam skokova i pet asistencija.

Tagovi: Nikola Jokić, Denver Nuggets, Anthony Davis, Jusuf Nurkić, Damian Lillard
PROČITAJ I OVO
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE