GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Sjajni Bogdanović, novi double-double Zubca

Sjajni Bogdanović, novi double-double Zubca
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.04.2022 / 07:58
Autor: SEEbiz / H
NEW YORK - Još jednu sjajnu partiju odigrao je Bojan Bogdanović za svoj Utah Jazz, čekajući početak doigravanja NBA lige.

U 80. utakmici svoje franšize ove sezone, briljirao je hrvatski košarkaški reprezentativac ubacivši 27 poena uz pet skokova i titulu najboljeg strijelca susreta. Utah je slavio rezultatom 137:101 i tako učvrstio svoje peto mjesto zapadne konferencije. Bogdanović je iz igre šutirao 7/11, zabio dvije trice iz četiri pokušaja, ali i 11 od 12 slobodnih bacanja. Pomogao je i Rudy Gobert svojim double-double učinkom od 20 poena i 10 skokova, a kod OKC-a bilježimo učinak Jaylena Hoarda od 23 poena i pet skokova.

A kad smo već kod dvostruko-dvostrukih učinaka, jedan je takav jutros dosegao i Ivica Zubac. U pobjedu svojih LA Clippersa od 113:109 nad prvom momčadi Zapada, Phoenix Sunsima, Zubac je ugradio 13 koševa i 11 skokova, uz jedan asist. Posebno je ovo bila bitna pobjeda za LAC, koje će čekati dvoboji u pripetavanju za ulazak u playoff. Inače, Norman Powell zabio je 24, a Paul George dodao je 19 uz devet skokova za Clipperse.

Boston Celticsi su pak stigli do slavlja na gostovanju kod Bullsa u Chicagu. Bilo je 117:94, a Jaylen Brown (25+7) i Al Horford (17+10) izbacili su Celticse na drugo mjesto Istoka. Zanimljiv dvoboj nešto niže u poretku odigrali su Atlanta i Washington. Slavili su domaći sa 118:103, a Wizardsima nije pomogao ni sjajan učinak Kristapsa Porzingisa. Latvijac je ubacio 26 poena i imao čak 18 skokova, no za dvojac Trae Young (30 poena, 11 asista) - Danilo Gallinari (26 poena, 10 skokova) to je bilo premalo.

Briljantan je bio i Luka Dončić koji je predvodio svoje Dallas Maverickse na gostovanju kod Detroita i pobjede od 131:113. Slovenski virtuoz imao je večer blizu triple-double učinka, budući da je ubacio 26, dodao 14 asista i imao 8 skokova. S triple-doubleom je koketirao i Detroitov Cade Cunningham, čiji je učinak glasio - 25 poena, 9 asista i 7 skokova.

A triple-double je za Brooklyn Netse dohvatio legendarni Kevin Durant. S 32 poena, 11 dodavanja i 10 skokova bio je prvo ime pobjede Netsa na gostovanju kod Knicksa u New Yorku. Završilo je 110:98, a Netsi već od ranije imaju zajamčeno mjesto u play-inu.

Tagovi: Bojan Bogdanović, Ivica Zubac, Jaylen Brown, Boston Celtics, Chicago Bulls, Luka Dončić, Utah Jazz
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE