GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Siniša Mihajlović ima koronavirus

Siniša Mihajlović ima koronavirus
VIRUS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.08.2020 / 15:09
Autor: SEEbiz / Index.hr
BOLOGNA - Siniša Mihajlović pozitivan je na covid-19, što u njegovu slučaju može biti izuzetno opasno budući da je u posljednjih godinu dana triput bio na liječenju kemoterapijom, a presađena mu je i koštana srž.

Mihajlović zato spada u vrlo rizičnu skupinu. Vijest je objavio njegov klub Bologna.

Iako se vratio trenerskom poslu i činilo se da je leukemija iza njega, zbog bolesti mu je pao imunitet, što može biti kobno prilikom zaraze koronavirusom.

Bologna javlja da je Mihajlović asimptomatičan i da je stavljen u dvotjednu karantenu. U klubu slijedi testiranje svih igrača i članova stožera uoči početka priprema za novu sezonu, koje je zakazano za ponedjeljak.

Mihajlović je propustio pripreme i prošlog ljeta nakon što mu je dijagnosticirana leukemija. Proveo je tri mjeseca u bolnici, a vezu s klubom održavao je putem videolinkova, gledao treninge iz bolničke sobe i davao upute igračima i stožeru.

Zbog toga je bio posebno oprezan kad je buknula pandemija te se gotovo fanatično pridržavao svih sigurnosnih mjera, pa činjenica da je unatoč tome pokupio virus iznenađuje i zabrinjava.

Mihajlović je nakon bogate igračke karijere u Borovu, Vojvodini, Crvenoj zvezdi, Romi, Sampdoriji, Laziju i Interu 2006. postao pomoćni trener Intera, a od 2008. je radio kao glavni trener Bologne, Catanije, Fiorentine, Sampdorije, Milana, Torina i lisabonskog Sportinga te se prošle godine vratio u Bolognu. Vodio je i reprezentaciju Srbije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.

Tagovi: Siniša Mihajlović, koronavirus
PROČITAJ I OVO
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE