GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Šimić ipak odlučio ući u Dinamovu upravu, ali...

Šimić ipak odlučio ući u Dinamovu upravu, ali...
ODLUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.03.2023 / 14:37
Autor: SEEbiz / index.hr
ZAGREB - Dario Šimić ipak će ući u Dinamovu upravu nakon što je jučer tu opciju odbio. Predsjednik kluba Mirko Barišić ponudio mu je mjesto u upravi uoči sutrašnje sudbonosne skupštine kluba.

Šimić je na to pristao, ali je onda odustao nakon što mu nije jasno rečeno tko će sjediti u upravi i s kojim ljudima će raditi.

Šimić je inzistirao da mu predsjednik kaže koga vidi u budućoj upravi kluba. Barišić je to odgađao, nije jasno rekao s kim će surađivati i Šimić je nakon toga jučer odlučio da ipak neće prihvatiti Dinamovu ponudu i postati članom uprave koja bi trebala povesti klub u novo doba.

No Šimić je danas ipak pristao postati član uprave i potpisati ugovor, ali je Mirku Barišiću postavio i jasan uvjet pod kojim će ući u upravu kluba. Šimićevo imenovanje u upravu trebalo bi biti potvrđeno na današnjem izvršnom odboru koji će se sastati u Maksimiru u 14 sati.

"Razmišljao sam, prespavao i tako sam odlučio. Sutra je utakmica za Dinamo i svi zajedno trebamo krenuti u tom smjeru. Ali, poderat ću ugovor ako na skupštini sutra pobijede Damir Zorić i njegova ekipa", rekao je Dario Šimić za Index.

Šimiću je inicijalno ponuđeno mjesto člana uprave zaduženog za sportski sektor, a još nije poznato koju poziciju je prihvatio u upravi kluba iako je za očekivati da je riječ upravo o toj. Puno toga bit će jasnije nakon današnjeg izvršnog odbora.

Fotografija: Marko Lukunić, Pixsell

Tagovi: Dario Šimić, Dinamo, Damir Zorić, Mirko Barišić
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE