GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Simeone produljio ugovor s Atleticom do 2024.

Simeone produljio ugovor s Atleticom do 2024.
TRENERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.07.2021 / 20:28
Autor: SEEbiz / H
MADRID - Atletico Madrid produljio je ugovor s argentinskim trenerom Diegom Simeoneom na još tri godine, do 2024. godine, nakon što ih je doveo do drugog naslova u La Ligi pod njegovim mandatom, priopćio je klub u četvrtak.

Simeone, koji je Atletico preuzeo 2011. godine, do sada je u glavnom gradu Španjolske osvojio osam trofeja - više nego bilo koji drugi menadžer u povijesti kluba.

"Ovim produženjem ugovora nastavljamo naš uzbudljivi projekt s Diegom Pablom Simeoneom. Fantastične vijesti za obitelj Atleti", navodi se u objavi Atletica.

Četvorica članova Simeoneova stožera - Oscar Ortega, Pablo Vercellone, Nelson Vivas i Hernan Bonvinvini - također su produžili svoje ugovore do 2024. godine.

Atletico je osvojio Europsku ligu 2012. i 2018. godine, a također je dva puta stigao do finala Lige prvaka 2014. i 2016. godine kada ga je u oba navrata porazio gradski rival Real.

Prošle sezone Atletico je osvojio 11. naslov i prvi od 2014. godine sa 86 bodova, dva više od Reala koji je prvenstvo završio na drugom mjestu.

Simeone (51) je vodio klub kroz 527 utakmica, a upisao je pobjedu u 316 utakmica.

Kao igrač je Simeone s Atleticom osvojio naslov prvaka u sezoni 1995./96.

Tagovi: Diego Simeone, Oscar Ortega, Pablo Vercellone, Nelson Vivas i Hernan Bonvinvini, koronavirus, Atletico Madrid
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE