GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Silvio Marić novi sportski direktor Rudeša

Silvio Marić novi sportski direktor Rudeša
ANGAŽMAN
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.03.2022 / 17:46
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Silvio Marić novi je sportski direktor Rudeša. Legendarni Dinamov napadač danas je predstavljen u klubu iz istočnog dijela grada, koji se trenutačno nalazi na drugome mjestu 2. HNL-a s realnim izgledima da se izbori za povratak u prvu ligu. Marić je tako prvi put nakon završetka nogometne karijere ponovno u - nogometu.

"Za trenerski posao nisam. Puno kolega me na to nagovaralo, ali se nisam vidio u toj funkciji. Mislim da ću biti bolji kao sportski direktor. Naravno, jedno je izvana gledati, tamo su svi pametni, a drugo je kad uđeš u problematiku kluba. No olakotna okolnost je što je Rudeš već dobro posložen klub i treba mu sitna nadogradnja, dat ću svoj obol poznanstvima, logistikom", rekao je Marić na predstavljanju.

"Silvio je prepoznao projekt, ima ambiciju kao Uprava da se vratimo u prvu ligu. Nije lako, imamo devet utakmica pred sobom, ali vjerujem da će Mara na brzom tečaju sa svim našim mladim momcima napraviti zacrtani cilj. Suvišno je bilo što o njemu reći, vjerujem da će donijeti energiju i karakter, bio je fakin i vjerujem da će takav napraviti posao", dodao je direktor kluba Stipe Čondrić.

Marić u klub dolazi u trenutku kad je Rudeš na samo dva boda od vodećeg Varaždina te se nada da se nakon tri godine može vratiti u 1. HNL. Rudeš je u prvoj ligi bio u sezonama 2017./2018. te 2018./2019.

"Pratio sam Rudeš dok je Bišćan bio ovdje, on je krenuo odavde i zato nam je to posebno drag klub. Naravno da mi je Bišćan dao poneki savjet, stalno smo na telefonu, a svi mi kažu da im je drago što sam se vratio u nogomet nakon toliko godina. Želimo ostvariti viziju jednog standardnog prvoligaša. Za budućnost je teško govoriti, možda ćemo napasti i nešto veće, možda napravimo još veći posao", zaključio je Marić.

Tagovi: Silvio Marić, NK Rudeš, Dinamo
PROČITAJ I OVO
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE