GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Sevilla u Zagreb dolazi bez Martiala

Sevilla u Zagreb dolazi bez Martiala
OZLJEDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.02.2022 / 18:46
Autor: SEEbiz / H
MADRID - Trener nogometaša Seville Julen Lopetegui za uzvratni susret 16-ine finala Europske lige protiv Dinama u Zagrebu, koji će se igrati u četvrtak, neće moći računati na francuskog napadača Anthonyja Martiala zbog ozljede bedrenog mišića lijeve noge koju je zadobio u nedjeljnom prvenstvenom dvoboju protiv Espanyola.

Martial, koji je u prvoj utakmici u Sevilli, bio jedan od strijelaca u 3-1 pobjedi protiv Dinama, morao je u nedjelju napustiti travnjak u 26. minuti.

"Presjeklo ga je u bedrenom mišiću. Moramo pričekati i vidjeti detaljnije o čemu je riječ", izjavio je Lopetegui.

No, u kadar se vraća argentinski branič Gonzalo Montiel, koji je izbivao od 5. veljače kada je izašao na samom početku utakmice protiv Osasune zbog bolova u stražnjem dijelu bedrenog mišića desne noge.

Uzvrat s Dinamom će propustiti i središnji nizozemski branič Karim Rekik koji je u prvoj utakmici zbog bolova u mišiću noge bio napustio travnjak u 50. minuti pa propustio utakmicu s Espanyolom.

Drugoplasirana momčad španjolskog prvenstva Sevilla, koja je remijem 1-1 dopustila da joj vodeći Real Madrid pobjegne na šest bodova, igrat će nakon Dinama s Betisom. U tom gradskom derbiju, koji će zbog incidenta u međusobnoj kup utakmici, biti nabijen tenzijama Lopetegui neće moći računati na argentinsko krilo Lucasa Ocamposa koji je u nedjelju skupio peti žuti karton te na francuskog braniča Julesa Koundea koji je u istoj utakmicu dobio crveni u 77. minuti.

"Ponovo imamo problema s izostancima igrača no ne vrijedi nam žaliti se, nego se moramo usredotočiti na ono što nam dolazi. U ovom trenutku postoji samo četvrtak, komplicirana uzvratna utakmica s Dinamom, protivnikom koji je na svom terenu znao preokrenuti rezultat", dodao je misleći na prošlosezonsku pobjedu Dinama od 3-0 nad Tottenhamom poslije poraza od 0-2 u prvom susretu osmine finala.

Protiv Dinama neće igrati niti krilni nogometaši koji se duže vrijeme oporavljaju od ozljeda Suso Fernández i Erik Lamela.

Tagovi: Sevilla, Anthony Martial, Gonzalo Montiel, Julen Lopetegui
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE