GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Setien već u prvoj utakmici ušao u povijest Barcelone

Setien već u prvoj utakmici ušao u povijest Barcelone
TIKA TAKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.01.2020 / 08:48
Autor: SEEbiz / index.hr
BARCELONA - Quique Setien debitirao je na klupi Barcelone i odmah postavio novi rekord. Katalonci su proslavili minimalnu pobjedu protiv Granade (1:0), ali je Setien već ušao u klupske knjige rekorda.

Naime, Barcelona je na ovoj utakmici imala čak 1005 dodavanja, što je više nego ikad dosad u jednoj utakmici. Vidjelo se od prve minute da Setien inzistira na posjedu lopte i strpljivom traženju rupe u gostujućem bunkeru koji je probijen tek 15 minuta prije kraja, kada su gosti ostali s igračem manje. Čovjek odluke bio je Lionel Messi.

Ovaj broj dodavanja ujedno je i drugi najveći u povijesti nogometa. Jedina momčad koja je bila uspješnija je Bayern München koji je u ožujku 2014. ubilježio 1033 dodavanja protiv berlinske Herthe. Trener Nijemaca te sezone bio je Pep Guardiola.

I na trećem mjestu vječne liste je Barcelonina momčad koja je imala 988 dodavanja protiv Levantea u svibnju 2011. godine, potom slijedi Manchester City s 979 dodavanja protiv Basela u ožujku 2018. i 942 protiv Swanseaja u travnju iste godine. Ponovno Guardiola u sva tri slučaja.

Tagovi: Quique Setien, Barcelona
PROČITAJ I OVO
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
Hanžel se ispisao iz Dinama
IZVRŠNI ODBOR
Hanžel se ispisao iz Dinama
ZAGREB - Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segmet kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE