GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Šestorica zaraženih u Premier ligi dolaze iz triju klubova

Šestorica zaraženih u Premier ligi dolaze iz triju klubova
KORONAVIRUS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.05.2020 / 08:09
Autor: SEEbiz / H
LONDON - U Premier ligi su proteklih dana obavljena testiranja na koronavirus igrača i članova stručnog stožera svih 20 klubova, a zasad je šest testova bilo pozitivno.

Prema prvim informacijama svi zaraženi su iz tri kluba. Sinoć je Burnley objavio kako je jedan od zaraženih njihov pomoćni trener Ian Woan.

Zatim je stigla informacija da su tri pozitivna testa stigla iz Watforda, a radi se o jednom igraču i dvojici članova stožera, a svi su zasad neimenovani. Još nije objavljeno iz kojeg su kluba preostala dva pozitivna testa.

Britanski mediji javljaju kako su testiranja obavljena na 748 igrača i članova stožera iz 19 klubova, a Norwich je posljednji klub koji je došao na red i njihovi testovi bit će procesuirani danas.

Klubovima je dopušteno testiranje ukupno 40 ljudi, ali neki nisu iskoristili puni kapacitet testova.

Engleski klubovi jučer su počeli s beskontaktnim treninzima u skupinama od najviše pet ljudi uz pridržavanje pravila socijalnog distanciranja, a trening za svakog igrača trajao je maksimalno 75 minuta. Nakon svakog treninga dezinficiraju se korner-zastavice, lopte, čunjevi, vratnice, pa čak i teren. Testiranja će se obavljati dvaput na tjedan, a prije svakog treninga igrači i treneri morat će ispuniti upitnik i mjeriti temperaturu.

Načelni plan Premier lige je da se prvenstvo nastavi 12. lipnja te odigraju preostale 92 utakmice, ali ovi pozitivni rezultati mogli bi natjerati nadležne da razmisle o novoj odgodi, piše BBC.

Tagovi: koronavirus u Velikoj Britaniji, Premier league, Burnley, nogometaši zaraženi koronavirusom, Watford, Norwich
PROČITAJ I OVO
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE