GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Šesti Maksimirski Minus Zwei cener na rasporedu je ove subote

Šesti Maksimirski Minus Zwei cener na rasporedu je ove subote
UTRKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.10.2020 / 11:23
Autor: SEEbiz
ZAGREB - U svrhu podizanja svijesti o plućnoj hipertenziji, rijetkoj bolesti povišenog tlaka u plućnim žilama, Atletski klub Maksimir u suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“, Domom zdravlja Zagreb – Centar i Veleučilištem Velika Gorica, a pod pokroviteljstvo gradonačelnika Grada Zagreba, organiziraju šesto izdanje utrke Maksimirski Minus Zwei cener.

Glavni partneri utrke su udruga oboljelih od plućne hipertenzije „Plava krila“ i Crveni križ Grada Zagreba.

Utrka „Maksimirski Minus Zwei cener“ održat će se u subotu, 3. listopada, s početkom u 11 sati u parku Maksimir (livada kod Mogile).

Utrku „Maksimirski Minus Zwei cener“ će podržati i bivši vrhunski sportaši i olimpijci tj. Društvo sportaša veterana i rekreativaca – DSVR - Udruga koja okuplja 200 članova, sadašnjih i bivših vrhunskih sportaša i rekreativaca iz više od 30 sportova s preko 300 olimpijskih, svjetskih i europskih medalja. Na utrci će biti predstavljen EUROPSKI PROJEKT „ACTIVE IN SPORT AGAIN“ 2020. – 2021.

Tagovi: Maksimirski Minus Zwei cener, Nastavni zavod za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampa, Dom zdravlja Zagreb – Centar, Veleučilište Velika Gorica
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE