GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Sergio Ramos odlučio gdje će završiti karijeru

Sergio Ramos odlučio gdje će završiti karijeru
PRELOMIO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.04.2021 / 17:07
Autor: SEEbiz / H
MADRID - Sergio Ramos itekako je važna karika u Realovom lancu, no ove sezone trener Zinedine Zidane baš i nije mogao previše računati na pouzdanog 35-godišnjeg stopera. Ramos je tako ove sezone igrao u tek 15 prvenstvenih utakmica, odnosno u četiri utakmice Lige prvaka.

Sergio Ramos muku muči s ozljedama ove sezone. I tek što se vratio na teren, stigla je ozljeda u reprezentativnom dresu. Potom se zarazio i koronavirusom, pa ga posljednje vrijeme uglavnom gledamo kao jednog od rijetkih navijača na stadionu Alfredo Di Stefano.

Uz sve to, Ramos je skupio i dosta negativnih bodova kod navijača, jer je ucjenjivao klub, tražeći istu plaću, ali i dvogodišnji ugovor, a što je kontra svih Realovih pravila.

Jer za igrače u tim godinama, Kraljevski klub nudi tek jednogodišnje ugovore, a kakvog je recimo i to, Luka Modrić odlučio potpisati bez obzira na sve.

Međutim, nakon višemjesečnog natezanja, čini se da se ovoj trakavici nazire kraj.

Ramos je odlučio pristati ugovor s deset posto manjom plaćom. Pri tom mu Perez obećaje i novi ugovor na kraju sljedeće sezone, te sada vrlo realnim izgleda da će se ovaj poslovni odnos nastaviti i sljedećih godina.

Tagovi: Sergio Ramos, Real Madrid, Florentino Perez, Luka Modrić
PROČITAJ I OVO
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
HNL
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
ZAGREB - Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin 2:1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE