GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Sereni Williams wild card za Wimbledon

Sereni Williams wild card za Wimbledon
TENIS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.06.2022 / 18:13
Autor: SEEbiz / H
LONDON - Bivši svjetski 'broj jedan' ženskog tenisa Amerikanka Serena Williams nastavit će svoj lov za 24. grand Slam naslovom u pojedinačnoj konkurenciji na Wimbledonu nakon što je objavljeno u utorak da je od organizatora tog turnira dobila pozvnicu (wild card).

Serena Williams, koja nije igrala od svog odustajanja prošle godine u prvom kolu Wimbledona, dobila je wild card za turnir koji počinje 27. lipnja, objavili su u utorak organizatori.

Četrdesetogodišnja Amerikanka, koja je sedam puta slavila u Wimbledonu, pala je na 1.208,. mjesto na WTA ljestvici. Danas ujutro je dala naslutiti kako namjerava igrati na ovom grand slam turniru.

No, prije trećeg grand slam turnira sezone mlađa od sestra Williams će nastupiti u paru na turniru u Eastbourneu zajedno s Tunižankom Ons Jabeur.

"Presretna sam što se vraćam u Eastbourne i u Englesku i što ću igrati na travi, podlozi na kojoj sam bila tako uspješna u karijeri", komentirala je Serena Williams.

Britanska udruga za tenis na travi (LTA) priopćila je da par Williams i Jabeur vjerojatno neće odigrati svoj prvi meč prije utorka u Eastbourneu.

Otkako je podigla svoj posljednji Grand Slam trofej na Australian Openu 2017., Williams je u lovu za neuhvatljivim 24. grand slamom koji će je, ako ga osvoji, izjednačiti Australkom Margaret Court koja ih je toliko osvojila u karijeri.

Tagovi: Serena Williams, Wimbledon
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE