GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Serena Williams poželjela dobrodošlicu Federeru u klub umirovljenika

Serena Williams poželjela dobrodošlicu Federeru u klub umirovljenika
U MIROVINI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.09.2022 / 08:20
Autor: SEEbiz / H
NEW YORK - Jedna od najboljih tenisačica svih vremena Amerikanka Serena Williams (40) odala je počast Rogeru Federeru, istaknuvši kako je ona jedna od milijuna ljudi koje je Švicarac inspirirao, te mu poželjela dobrodošao u klub umirovljenika.

- Naši su putevi uvijek bili tako slični. Inspirirali ste milijune i milijune ljudi, uključujući i mene, napisala je na svojoj Instagram stranici 40-godišnja Amerikanka, koja i sama odlazi u mirovinu.

Poruku upućenu legendarnom švicarskom tenisaču, koji je objavio odlazak u igračku mirovinu, popratila je s nekoliko zajedničkih fotografija.

Sjajni švicarski tenisač objavio je kako će nakon Laver Cupa, koji se igra sljedećeg tjedna u Londonu, okončati svoju veličanstvenu karijeru. Nedavno je na US Openu svoj posljednji meč zaigrala i sjajna Amerikanka. Kumulativno, Kraljica Queensa i Maestro osvojili su 43 Grand Slam naslova u pojedinačnoj konkurenciji.

- Plješćem ti i veselim se svemu što ćeš raditi u budućnosti. Dobro došao u klub umirovljenika, poručila je Amerikanka.

Veliki Švicarac je tijekom svoje karijere osvojio 20 grand slam naslova u pojedinačnoj konkurenciji, osam Wimbledona, šest Australian Opena, pet US Opena i jedan Roland Garros.

Ukupno je osvojio 103 naslova na ATP Touru, a 2014. godine je osvojio Davis Cup sa Švicarskom. Tijekom karijere je proveo 310 tjedana na prvom mjestu ATP ljestvice. Jedino što mu nedostaje je pojedinačno olimpijsko zlato, 2012. godine je izgubio u finalu OI u Londonu od Andyja Murraya.

S druge strane, Serena Williams je osvojila 23 grand slama, te ukupno 73 turnira, a na vrhu WTA ljestvice je provela 319 tjedana. Osvojila je i četiri olimpijska zlata - jedno u singlu (2012), a tri u paru (2000, 2008, 2012).

Tagovi: Serena Williams, Roger Federer
PROČITAJ I OVO
Neočekivani potez Novaka Đokovića
TENIS
Neočekivani potez Novaka Đokovića
MADRID - Neočekivana vijest dolazi iz Madrida. Nakon poraza u Monte Carlu u polufinalu protiv Caspera Ruuda, odlučio je da neće igrati Mutua Madrid Open.
Bjelica: Incident sa Saneom pomogao je momčadi
STAVOVI
Bjelica: Incident sa Saneom pomogao je momčadi
BERLIN - Trener Union Berlina Nenad Bjelica uoči okršaja s Bayernom u 30. kolu Bundeslige, govorio je između ostalog i o incidentu s Leroyem Saneom.
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
TRANSFERI
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
ZAGREB - Dani Olmo je blizu povratka u Barcelonu, deset godina nakon što je njenu akademiju La Masiju napustio kako bi otišao u Dinamo.
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE