GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Sedmi uzastopni poraz Schalkea

Sedmi uzastopni poraz Schalkea
AGONIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.10.2022 / 19:37
Autor: SEEbiz / H
GELSENKIRCHEN - Tek što su se vratili u Bundesligu, nogometaši Schalkea bi se dogodine ponovno mogli naći među drugoligašima, nakon što su u nedjelju doživjeli i sedmi uzastopni poraz izgubivši sa 0-2 (0-1) pred svojim navijačima od Freiburga.

Freiburg je do sedme ovosezonske pobjede doveo Talijan Vincenzo Grifo koji je postigao oba pogotka za goste. Prvo je mrežu zatresao u završnici prvog poluvremena (45+1), da bi za 2-0 bio precizan u 61. minuti iz kaznenog udarca.

Freiburg je sa 24 boda zadržao treće mjesto, dok je Schalke sa šest bodova, koliko ih je imao i nakon pet kola, na začelju ljestvice.

Union Berlin je i nakon 12. kola vodeća momčad, iako je do 79. minute gubio od Borussije Moenchengladbach, da bi u zadnjim sekundama dvoboja došao do pobjede od 2-1.

Nico Elvedi je u 33. minuti doveo goste u vodstvo. Union je izjednačio u 79. minuti, kad je loptu u mrežu poslao Kevin Behrens. Berlinčanima je u 86. minuti zbog zaleđa poništen pogodak što ga je postigao Christopher Trimmel. Praktično u zadnjoj akciji na utakmici, u sedmoj minuti sučevog dodatka, nizozemski branič Danilho Doekhi glavom je poslao loptu u mrežu za veliko slavlje domaćih navijača.

Osmom pobjedom Union je došao do 26 bodova i zadržao jedan bod prednosti pred drugoplasiranim Bayernom. Treći je Freiburg sa 24 boda.

Tagovi: Schalke 04, Freiburg, Vincenzo Grifo
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE