GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Sedam kandidata za predsjednika Hajduka

Sedam kandidata za predsjednika Hajduka
HAJDUK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.10.2020 / 17:00
Autor: SEEbiz
SPLIT - Nakon što je Marin Brbić dao ostavku na mjesto predsjednika Hajduka, splitski klub je u potrazi za novim šefom uprave.

Hajduk je tako objavio natječaj, a NO kluba danas je objavio da je u uži izbor prošlo sedam kandidata.

''Na natječaj za predsjednika Uprave HNK Hajduk Split prijavilo se dvadeset kandidata, od kojih je njih sedmero ušlo u uži krug i izabrano za testiranje. Proces testiranja je trenutno u tijeku, a provodi ga profesionalna agencija za procjenu sposobnosti koja je izabrana kao najbolja između tri agencije koje su svojim ponudama sudjelovale u ovom procesu.

Nakon provedenog testiranja, dobit ćemo najuži krug kandidata koji će biti pozvani na razgovore s Nadzornim odborom i detaljno predstavljanje. Proces odabira planira se dovršiti do kraja tekućeg mjeseca, a o svim najnovijim informacijama javnost će biti pravovremeno obaviještena'', stoji u dopisu NO-u kluba.

Podsjećamo, Brbić je podnio ostavku na kraju sezone koju je Hajduk završio na slabom petom mjestu. Brbić je obećao da će odstupiti ako Bili ne osvoje bar drugo mjesto.

"Podnosim ostavku na mjesto predsjednika Uprave HNK Hajduk. To je moja moralna obveza jer nismo uspjeli ostvariti obećani rezultatski cilj u ovoj sezoni, a to je mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka", rekao je ljetos Brbić pa je dodao:

"Klub neću napustiti odmah, već kada se steknu uvjeti za to, jer iz odgovornosti prema Hajduku ne smijem i ne želim dopustiti da bude obezglavljen, imajući u vidu važnost održavanja stabilnosti poslovanja i funkcioniranja Kluba."

NO je odbio Brbićevu ostavku, međutim bivši predsjednik Hajduka ju je odbio povući zbog, kako je rekao, omalovažavajućeg istupa Našeg Hajduka.

"Članovi Hajduka zaslužuju puno konkretniju realizaciju, sve ostaje na pokušajima. Nije sve u tome 'svi smo mi dobri ljudi'. I moj pas je dobar pas, pa nije na funkciji u Hajduku", rekao je između ostalog Baletić, a Brbića je posebno zaboljela usporedba sa psom.

"Poštovani navijači Hajduka, prijatelji Kluba i poslovni partneri, suradnici, igrači i treneri, unatoč neupitnoj podršci Nadzornog odbora nisam povukao ostavku želeći na Glavnoj skupštini vidjeti kakav je stav vlasnika Kluba. Bio sam spreman preispitati svoju odluku da sam dobio povjerenje vlasničke strukture prihvaćajući zajednički artikuliranu potrebu za toliko željenim kontinuitetom. Budući da na navedenoj Skupštini nisam dobio podršku drugog najvećeg dioničara Kluba - Udruge Naš Hajduk, odlučio sam ostati pri svojoj prvotnoj odluci da podnesem ostavku.

Za mene osobno ponižavajući je način na koji mi je Udruga Naš Hajduk iskazala nepovjerenje, posebno imajući u vidu govor predsjednika Udruge gospodina Tonija Baletića koji je pritom koristio rječnik neprimjeren događaju, instituciji HNK Hajduk i funkciji koju sam obavlja. Usporedba predsjednika HNK Hajduk, ma tko on god bio, s kućnim ljubimcem je apsolutno neprihvatljiva, ispod svake razine komunikacije, posebno među dioničarima Kluba na tako bitnom događaju'', napisao je Brbić u svom priopćenju.

Tagovi: Hajduk, Marin Brbić, Naš Hajduk
PROČITAJ I OVO
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
Engleska na Euru bez vratara Johnstonea
HENDIKEP
Engleska na Euru bez vratara Johnstonea
LONDON - Engleska nogometna reprezentacija mogla bi imati dosta problema s vratarskom pozicijom na skorašnjem Europskom prvenstvu nakon što je postalo poznato da u Njemačkoj neće moći braniti Samuel Johnstone.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE