GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Sastanak klubova Premier lige završio bez rezultata

Sastanak klubova Premier lige završio bez rezultata
ČEKA SE IGRAČE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.05.2020 / 20:14
Autor: SEEbiz / H
LONDON - Na video-konferenciji održanoj u petak na kojoj su sudjelovali predstavnici svih 20 engleskih nogometnih prvoligaša, a na kojoj se raspravljalo o "Projektu Restart", odnosno o tome kada bi se mogla nastaviti sezona prekinuta 9. ožujka zbog pandemije koronavirusa, nije donesena nikakva konkretna odluka već će se održati konzultacije s igračima i menadžerima jer je ocijenjeno kako su oni ključni za čitav proces.

"Na današnjem sastanku dioničara i klubova nije donesena nikakva odluka već su samo izmijenjena stanovišta vezana uz 'Projekt Restart'. Svi su se složili kako su Udruga profesionalnih igrača (PFA) i Udruga menadžera (LMA) ključni za ovaj proces te će biti dodatno konzultirani. Liga i klubovi razmatraju prve blage korake i odobrit će povratak treninzima tek uz upute vlade, pod stručnim medicinskim savjetima i uz konzultacije s igračima i menadžerima", objavilo je vodstvo Premier lige nakon sastanka.

Ranije ovoga tjedna se sastanak svih klubova Premier lige najavljivao kao događaj na kojemu će zaživjeti "Projekt Restart" prema kojemu bi se omogućio povratak punim treninzima od 18. svibnja pa bi se sezona mogla nastaviti 8. lipnja te okončati u srpnju.

U vezi s povratkom Premier lige oglasio se i državni tajnik za sport Oliver Dowden.

"Znam kako Britanci očajnički žele povratak sporta. Dosada smo održali tek prvi u nizu detaljnih sastanaka na kojima ćemo izraditi plan za siguran povratak vrhunskog sporta, a on će se dogoditi tek na osnovu stručnih medicinskih savjeta i to bez gledatelja", kazao je Dowden.

Tagovi: Premier league, Premier liga, koronavirus u Velikoj Britaniji, Udruga profesionalnih igrača, Oliver Dowden
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE