GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Šarićevi Sunsi bolji od Bogdanovićevh Pistonsa

Šarićevi Sunsi bolji od Bogdanovićevh Pistonsa
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.02.2023 / 08:40
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
DETROIT - U dvoboju hrvatskih košarkaša na NBA parketima, pobjedu je odnijela momčad Darija Šarića.

Phoenix Sunsi slavili su na gostovanju kod Detroit Pistonsa 116-100, a ni 23 poena (8/17) Bojana Bogdanovića, u 35 minuta na parketu, nisu bila dosta domaćoj momčadi za trijumf. S druge strane, Šibenčanin je zabio šest poena (3/8) u 23 odigrane minute.

Ivica Zubac i Los Angeles Clippersi slavili su nakon produžetka u Madison Square Gardenu kod New York Knicksa 134-128, a hrvatski centar u 40 minuta na parketu ubacio je dva poena uz 13 skokova.

Najbolji učinak večeri ostvario je Cam Thomas. Igrač Brooklyn Netsa, u izostanku prvih klupskih violina, ubacio je 44 poena (16/23), u slavlju svoje momčadi protiv Washington Wizardsa 125-123. Tek nešto manje zabio je Shai Gilgeous-Alexander u uvjerljivom slavlju Oklahoma City Thundera protiv Houston Rocketsa 153-121, a kanadski bek zabio je 42 poena (14/23).

Nikola Jokić upisao je 18. triple-double učinak sezone. Srpski centar zabio je 14 poena, uz 18 skokova i 10 asistencija u slavlju Denver Nuggetsa protiv Atlanta Hawksa 128-108.

Treba spomenuti kako su New Orleans Pelicansi slavili na domaćem parketu protiv Los Angeles Lakersa, uz 35 poena Brandona Ingrama, a LeBron James zabio je 27, što znači kako mu nedostaje još 37 poena da preskoči Kareema Abdul-Jabbara na vječnoj ljestvici NBA strijelaca u osnovnom dijelu sezone.

Tagovi: Dario Šarić, Bojan Bogdanović, Phoenix Suns
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE