GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Šarić odličan u još jednoj pobjedi Phoenixa

Šarić odličan u još jednoj pobjedi Phoenixa
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.08.2020 / 08:46
Autor: SEEbiz / H
ORLANDO - Phoenix Suns Darija Šarića ostali su jedina neporažena momčad NBA u nastavku sezone koja se igra u Orlandu nakon što su sinoć sa 130-117 pobijedili Philadelphia 76erse, a hrvatski reprezentativac Dario Šarić je bio odličan sa 18 koševa.

Šarić je na terenu proveo 24 minute i opet mu je za dlaku izmaknuo double-double jer uz 18 koševa (šut iz igre 7/9, trice 2//2) ugrabio devet skokova te dodao tome još i četiri asistencije. Devin Booker je bio najbolji pojedinac Phoenixa, ubacio je 35 koševa uz devet skokova i sedam asiatencija

Phoenix, koji je dobio svih sedam utakmica u kompleksu u Orlandu, sada je izjednačen na devetom mjestu s Portland Trail Blazersima i još je uvijek u igri za završnicu u Zapadnoj konferenciji. Nedostaje mu još samo jedna pobjeda, a u četvrtak igra protiv Dallas Mavericksa.

Portland Trail Blazersi su sinoć sa 134-131 nadigrali Dallas Maverickse, a njihov Damian Lillard je zabio nevjerojatnih 61 koš, izjednačivši rekord karijere.

Carmelo Anthony je ubacio 26 koševa, a hrvatski košarkaš Mario Hezonja je odigrao 22 minute za Portland i u tom je vremenu upisao tri koša (šut iz igre1/5, trice 0/3) uz pet skokova, četiri asistencije i jednu ukradenu loptu.

Kod Dallasa najbolji je sa 36 koševa bio Krstaps Porzingis dok je Luka Dončić ubacio 25.

San Antonio Spurs su sa 123-105 bili bolji od Houston Rocketsa, a Luka Šamanić je u ovoj pobjedi dobio priliku da zaigra i na terenu je proveo pet minuta, no bez pogodaka (šut iz gre 0/2). Ipak upisao je dva skoka i jedan blok.

Keldon Johnson je bio najbolji strijelac Spursa sa 24 koša i 11 skokova, a DeMar DeRozan je dodao 23 koša. Zahvaljujući ovoj pobjedi Spurs su također ostali u igri za doigravanje u Zapadnoj konferenciji. Houston je već ranije osigurao doigravanje.

Milwaukee Bucks su sa 126-113 bili bolji od Washington Wizardsa 113, iako je Giannis Antetokounmpo isključen u drugoj četvrtini.

Boston Celtics su sa 122-107 svladali Memphis Grizzliese, a predvodio ih je Jayson Tatum sa 29 poena, dok je kod poražene momčadi najbolji bio Ja Morant koji je utakmicu završio sa 26 koševa.

Sacramento Kings su sa 112-106 nadigrali New Orleans Pelicanse, a Brooklyn Nets su sa 108-96 bili bolji od Orlando Magica.

Tagovi: Dario Šarić, Phoenix Suns, Giannis Antetokounmpo, Damian Lillard, Carmelo Anthony, Mario Hezonja
PROČITAJ I OVO
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
Livaković obranio dva penala, ali...
DRAMA
Livaković obranio dva penala, ali...
ISTANBUL - Dominik Livaković je heroj Fenerbahčea iako je njegov klub dramatično ispao od Olmypiacosa u četvrtfinalu Konferencijske lige.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE