GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Šarić odigrao svoju najbolju utakmicu otkako se oporavio od ozljede

Šarić odigrao svoju najbolju utakmicu otkako se oporavio od ozljede
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.11.2022 / 08:43
Autor: SEEbiz / index.hr
NEW YORK - Hrvatski košarkaš Dario Šarić proveo je 21 minutu na parketu u pobjedi svojih Phoenix Sunsa protiv Portland Trail Blazersa 102:82.

Šariću je ovo najveća minutaža u NBA utakmici otkad se oporavio od teške ozljede i operacije koljena. Utakmicu je završio s devet poena, devet skokova te po jednom asistencijom i ukradenom loptom. Sunse je do pobjede predvodio Devin Booker, koji je zabio 24 poena.

Milwaukee Bucksi i nakon devet utakmica su neporaženi ove sezone. Bez Giannisa Antetokounmpa lako su stigli do pobjede 108:94 protiv Oklahoma Cityja. U odsustvu grčkog košarkaša veteran Brook Lopez odigrao je sjajnu utakmicu. Završio je s 25 poena, a njegov kolega pod košem Bobby Portis uhvatio je 21 skok uz 12 poena. Kod Oklahome je najbolji bio Shai Gilgeous-Alexander s 18 zabijenih poena.

Brooklyn Netsi uspjeli su povezati dvije pobjede, srušili su sinoć Charlotte Hornetse 98:94. Izgleda da je momčadi lakše kad nema Kyrieja Irvinga i Bena Simmonsa. Kevin Durant predvodio je momčad sa 16 poena, dok je Terry Rozier bio najbolji kod Hornetsa s 18 poena.

Boston Celticsi i Atlanta Hawksi nastavili su se natjecati za sam vrh istočne konferencije. Atlanta je pobijedila New Orleans Pelicanse nakon produžetaka 124:121, a Celticsi su svladali New York Knickse 133:118.

Tagovi: Dario Šarić, Phoenix Suns, Cameron Johnson, Kyrie Irving, Kevin Durant, Brooklyn nets, Steve Nash
PROČITAJ I OVO
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
Hanžel se ispisao iz Dinama
IZVRŠNI ODBOR
Hanžel se ispisao iz Dinama
ZAGREB - Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segmet kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE