GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Šarić i Zubac solidni u pobjedama svojih momčadi

Šarić i Zubac solidni u pobjedama svojih momčadi
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.03.2021 / 08:28
Autor: SEEbiz / H
NEW YORK - Dario Šarić i Ivica Zubac pružili su dobre partije u prvim nastupima nakon All-Star stanke, a obojica su pomogla svojim momčadima da dođu do vrijednih pobjeda.

Šarić je u pobjedi Phoenixa u Portlandu 127:121 sudjelovao s 11 koševa (šut 5/9, trice 0/2, slobodna bacanja 1/2), pet skokova i dvije asistencije. Devin Booker s 35 koševa je predvodio Sunse, a Damian Lillard s 30 Blazerse.

Nastavio je s vrlo dobrim igrama u ulozi pričuvnog centra, a sinoć je čak zatvorio utakmicu umjesto startera Deandrea Aytona.

Zubac je odigrao najbolju utakmicu protiv momčadi koja mu nikako ne leži. Protiv Golden State Warriorsa u prethodna dva susreta mučio se s njihovom niskom postavom u obrani i ima prosjeke od samo tri poena i pet skokova. Ovaj put ubacio je devet poena (šut 2/3, bacanja 5/6) uz tri skoka i jednu blokadu. Clippersi su došli do uvjerljive pobjede 130:104, a u jednom su trenutku imali i ogromnih 39 razlike.

Iako se to ne vidi u statistici, u kratkih 15 minuta na parketu Zubac je ovaj put dominirao protiv niske petorke Warriorsa, razgrtao njihove igrače pod košem, uhvatio dva napadačka skoka i dvaput zakucao, a u ostalim situacijama mogli su ga zaustaviti samo prekršajem.

Ipak, trener Lue nije mu vjerovao u tolikoj mjeri da ga dulje ostavi na parketu. U četvrtoj četvrtini ga je neko vrijeme držao u igri s nizom rezervista s kraja klupe, a nakon što mu je rookie James Wiseman dvaput zabio, izvukao ga je iz igre.

I Phoenixu i Clippersima ovo je bila 25. pobjeda u sezoni. Sunsi su s omjerom 25-11 drugi na Zapadu, a Clippersi s 25-14 četvrti. Između njih su Lakersi s 24-13, a na vrhu konferencije je Utah s Bojanom Bogdanovićem (27-9).

Tagovi: Dario Šarić, Ivica Zubac, Devon Booker, Los Angeles Clippers, Golden state Warriors
PROČITAJ I OVO
U Leverkusenu žele nazvati ulici po Xabiju Alonsu
HEROJ SEZONE
U Leverkusenu žele nazvati ulici po Xabiju Alonsu
BERLIN - Der Spiegel navodi kako postoji šansa da u bliskoj budućnosti španjolski nogometni strateg Xabi Alonso, sadašnji trener Bayera, dobije svoju ulicu u Leverkusenu.
Preminuo Bernd Hölzenbein, osvajač SP-a 1974.
IN MEMORIAM
Preminuo Bernd Hölzenbein, osvajač SP-a 1974.
BERLIN - Bivši njemački nogometaš Bernd Hölzenbein, svjetski prvak 1974. uz Franza Beckenbauera i Gerda Müllera, preminuo je u 78. godini, objavio je u utorak Eintracht Frankfurt, klub u kojem je igrao 14 godina.
Željezničar traži strateškog partnera
PARTNERSTVO
Željezničar traži strateškog partnera
SARAJEVO - FK Željezničar objavljuje javni poziv za uspostavljanje strateškog partnerstva s potencijalnim investitorima.
Hajduk oborio negativni rekord
KATASTROFA
Hajduk oborio negativni rekord
SPLIT - Hajduk je protiv Osijeka prošlog vikenda upisao peti uzastopni poraz (1:2) u svim službenim natjecanjima što je niz kakav ne pamti od proljeća 1980. godine.
Amerikanci za Pariz izabrali supermoćnu košarkašku selekciju
KOŠARKA
Amerikanci za Pariz izabrali supermoćnu košarkašku selekciju
NEW YORK - Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država na Olimpijske igre dolazi s najvećim zvijezdama. Poznato je 11 imena koja će imati za cilj donijeti novo zlato.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE