GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Sampras smatra da je Đoković najbolji tenisač svih vremena

Sampras smatra da je Đoković najbolji tenisač svih vremena
PORUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.11.2021 / 11:16
Autor: SEEbiz / H
TORINO - Kad su u pitanju rasprave tko je najbolji tenisač svih vremena legendarni Amerikanac Pete Sampras smatra da je to Srbin Novak Đoković.

Đoković, Roger Federer i Rafa Nadal poravnati su po broju osvojenih Grand Slam turnira, sva trojica ih imaju po 20. No, Đoković je nedavno osigurao da će sedmu godinu završiti kao prvi tenisač svijeta. Dosad je po tome bio izjednačen sa svojim idolom Samprasom, koji je šest puta završio sezonu kao broj jedan.

"To što je sedam godina završio kao broj sada mu vjerojatno izgleda kao bonus za sve Grand Slam naslove. No, mislim da će to više cijeniti kada bude stariji. On je to ostvario u vrijeme dok su mu suparnici dva velikana Federer i Nadal, a i sa novim generacijama igrača se odlično nosi", rekao je Sampras za internetski portal ATP Toura.

"Ono što je Đoković napravio u posljednjih deset godina - osvajao Grand Slamove, bio je dosljedan, sedam puta završio godinu na broju jedan, to je za mene jasan znak da je on najveći svih vremena. Mislim da više nećete vidjeti da netko sedam puta završi godinu kao prvi tenisač svijeta", rekao je Sampras, koji je u mirovinu otišao 2002. osvojivši 14 Grand Slam turnira.

Tagovi: Pete Sampras, Novak Đoković
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE