GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Šahtar u potrazi za nasljednikom Igora Jovićevića

Šahtar u potrazi za nasljednikom Igora Jovićevića
TRENERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.06.2023 / 08:28
Autor: SEEbiz
DONJECK - Igor Jovićević i njegov donedavni klub Šahtar Donjeck razišli su se ovih dana.

Potvrdio je to Sportskim novostima i izvor blizak hrvatskom treneru.

Prema navodima iz Ukrajine, Šahtar je sada u potrazi za Jovićevićevim nasljednikom i u klubu su složili listu od četiri potencijalna trenera koji bi mogli zamijeniti hrvatskog stručnjaka.

Na listi kandidata za novog trenera uprava ukrajinskog kluba razmatra Patricka van Leeuwena, trenera Zorye, Arnea Slota, trenera Feyenoorda, Vincenza Italiana, trenera Fiorentine, i nezaposlenog, te stoga vjerojatno najrealističnijeg, legendarnog Gennara Gattusa.

Dovođenje Arnea Slota trebalo bi se pokazati gotovo nemogućim, s obzirom na to da je Nizozemac donedavno bio glavni kandidat za klupu engleskog Tottenhama – čiji je interes odbio i potpisao novi ugovor s nizozemskim prvakom.

Ranije je objavljeno, tvrde Ukrajinci, da je predsjednik Šahtara Rinat Ahmetov osobno donio odluku o smjeni dosadašnjeg trenera Igora Jovićevića koji je klub doveo do naslova ukrajinskog prvaka. Igor Jovićević je u Šahtar došao ljetos. U 40 utakmica skupio je 24 pobjede, 11 remija i pet poraza.

Tagovi: Igor Jovićević, Šahtar, Dinamo
PROČITAJ I OVO
Željezničar traži strateškog partnera
PARTNERSTVO
Željezničar traži strateškog partnera
SARAJEVO - FK Željezničar objavljuje javni poziv za uspostavljanje strateškog partnerstva s potencijalnim investitorima.
Hajduk oborio negativni rekord
KATASTROFA
Hajduk oborio negativni rekord
SPLIT - Hajduk je protiv Osijeka prošlog vikenda upisao peti uzastopni poraz (1:2) u svim službenim natjecanjima što je niz kakav ne pamti od proljeća 1980. godine.
Amerikanci za Pariz izabrali supermoćnu košarkašku selekciju
KOŠARKA
Amerikanci za Pariz izabrali supermoćnu košarkašku selekciju
NEW YORK - Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država na Olimpijske igre dolazi s najvećim zvijezdama. Poznato je 11 imena koja će imati za cilj donijeti novo zlato.
Ante Budimir slomio tri rebra
OZLJEDA
Ante Budimir slomio tri rebra
PAMPLONA - Ante Budimir (32) je u najboljoj sezoni karijere doživio partiju iz noćne more, i to u najgorem trenutku. Napadač Osasune i drugi najbolji strijelac La Lige sa 16 golova je u sudačkoj nadoknadi utakmice 31. kola protiv Valencije, pri vodstvu suparnika 1:0, izborio penal.
Hrgović će uskoro imati meč karijere
BOKS
Hrgović će uskoro imati meč karijere
ZAGREB - Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović će 1. lipnja u Rijadu na Matchroom vs. Queensberry: 5v5 priredbi odraditi dosad najveću borbu u karijeri. Protivnik će mu biti britanski boksač Daniel Dubois.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE