GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Rukometašice stigle u Zagreb, zahvalile na podršci

Rukometašice stigle u Zagreb, zahvalile na podršci
SJAJNE DJEVOJKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.12.2020 / 15:05
Autor: SEEbiz / Index.hr
ZAGREB - Hrvatske rukometašice vratile su se u Hrvatsku nakon čuda u Danskoj gdje su osvojile brončanu medalju, prvu medalju u povijesti hrvatskog ženskog rukometa.

Pri dolasku u Zračnu luku Franjo Tuđman dočekao ih je veliki pljesak obitelji, navijača i novinara, a okupljenima su se obratile kapetanica Katarina Ježić i jedna od najboljih igračica Ćamila Mičijević.

"Iznenadili ste nas, nismo mislili da ćete doći u ovako velikom broju. Nadam se da svi nosite maske i da se pazite. Ne znam što da vam kažem, ogromno hvala na velikoj podršci, uživajte. Predlažem da nas počastite još jednim aplauzom", rekla je Ćamila Mičijević.

"Nismo očekivali da ćemo doći ovako daleko, ovo se ne može objasniti riječima. Ispisale smo povijest jer smo to zaslužile. Nitko nije uspio napraviti atmosferu kao mi niti je imao ovakav momčadski duh. Još nismo svjesni da smo ispisali povijest hrvatskog ženskog rukometa. Hvala svima", dodala je kapetanica Katarina Ježić.

Izbornik Šoštarić je rekao da se broncom ostvario san.

"Apsolutno. Ostvario sam jedan san, a otvara mi se drugi. Moj san je bio doći na Olimpijske igre, a sada smo treći i ušli na SP direktno nakon devet godina. Tamo nam je cilj barem izboriti kvalifikacije za OI. Imamo godinu dana mira za rad, gdje možemo ukomponirati neke nove stvari. Vjerujem da je ovo novi početak hrvatskog ženskog rukometa. U startu smo mi vjerovali više u ovo od cura. Bilo je bitno dobiti jednu jaku utakmicu jer tako učiš pobjeđivati. Nakon Mađarske se dogodio klik kada su dobile igračice koje zarađuju ne znam koliko puta više. Sada, nakon bronce, nikada naše cure neće ući u utakmicu sa strahom. To je najveći uspjeh. Sada moramo poboljšavati razinu kvalitete u svemu. Pohvale kolega koje smo dobili na prvenstvu su nam dovoljan dokaz što smo napravili. Na nama je svima da ovu priču podignemo gdje joj je mjesto. Da ne bi bilo da smo mogli bolje, a nismo. Možemo jako jedino ako si jak u srcu i u glavi."

Tagovi: Hrvatske rukometašice, Tea Pijević, Nenad Šoštarić, Larissa Kalaus, Ćamila Mičijević
PROČITAJ I OVO
Bjelica: Incident sa Saneom pomogao je momčadi
STAVOVI
Bjelica: Incident sa Saneom pomogao je momčadi
BERLIN - Trener Union Berlina Nenad Bjelica uoči okršaja s Bayernom u 30. kolu Bundeslige, govorio je između ostalog i o incidentu s Leroyem Saneom.
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
TRANSFERI
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
ZAGREB - Dani Olmo je blizu povratka u Barcelonu, deset godina nakon što je njenu akademiju La Masiju napustio kako bi otišao u Dinamo.
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE