GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ronaldo: Nogomet u Brazilu se vraća prerano

Ronaldo: Nogomet u Brazilu se vraća prerano
STAVOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.06.2020 / 20:38
Autor: SEEbiz / H
RIO DE JANEIRO - Legendarni brazilski nogometaš Ronaldo (43) smatra kako se povratak brazilskog nogometa nakon tromjesečne pauze zbog pandemije koronavirusa događa prerano.

"Protiv sam povratka brazilskog nogometa s obzirom na situaciju u kojoj se zemlja trenutno nalazi", rekao je na Ronaldo.

"Brazil slijedi primjere drugih zemalja u Europi, ali ne uzima pandemiju u obzir," dodao je legendarni napadač.

Lokalna liga u državi Rio de Janeiro, poznata kao Carioca prvenstvo, postala je prva državna liga u Brazilu koja se ponovno pokrenula u četvrtak. Međutim, najbolji klubovi Fluminense i Botafogo napali su odluku o povratku kao preuranjenu, a Ronaldo se složio.

"Brazil je na vrhuncu epidemije i pogreška je razmišljanje o povratku nogometa," kazao je "Il fenomeno".

Španjolska, gdje Ronaldo posjeduje Real Valladolid, ponovno je pokrenula državno prvenstvo prošli tjedan, ali je bivši napadač Barcelone i Real Madrida istaknuo kako je to učinjeno tek nakon izravnavanja krivulje.

"Prvenstvo se ovdje pokrenulo tek kad smo imali potpunu sigurnost u gradovima i zajednicama i kada je broj zaraženih pao", rekao je.

Brazil je do sada zabilježio najviše smrtnih slučajeva od COVID-19 od bilo koje druge nacije, osim Sjedinjenih Država, više od 46.000 preminulih uz skoro milijun zaraženih.

Tagovi: Ronaldo, Il Fenomeno, Brazil, koronavirus u Brazilu, Real Valladolid, Fluminense, Botafogo
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE