GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ronaldo još jednom pokazao da mu je ego važniji od kluba

Ronaldo još jednom pokazao da mu je ego važniji od kluba
OTIŠAO S TERENA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.10.2022 / 08:06
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
MANCHESTER - Manchester United svladao je Tottenham rezultatom 2:0 u derbi-dvoboju 12. kola Premier lige, a nakon dvoboja kojeg su Crveni vragovi odigrali vrlo dobro, priča se o igraču koji nije igrao - ni sekunde.

Jer, Cristiano Ronaldo opet je napravio svoj mali šou-program. Nekoć najbolji nogometaš svijeta poprilično se uvrijedio zbog toga što ga je trener Erik ten Hag ostavio na klupi čitavu utakmicu. Kamere su vrlo jasno ulovile trenutak kada Portugalac napušta teren, a engleski mediji spekuliraju o tome da se prije kraja utakmice pokupio i iz kruga stadiona Old Trafford.

Naravno, nije trebalo dugo čekati na komentare analitičara i kritike navijača prema tom Ronaldovom potezu. Pokazao je još jednom da mu je vlastiti ego daleko viši od interesa momčadi...

- Da sam ja trener Manchester Uniteda, zadavio bih ga! Pitao bih ga: Pa što to radiš? Ma to njegovo ponašanje je neprihvatljivo - rekao je Dion Dublin, koji je i sam od 1992. do 1994. nosio dres Manchester Uniteda.

Stručni analitičar Amazon Primea nastavio je:

- Imam puno poštovanja prema Ronaldu i svemu što je on napravio u karijeri, ali ovo je bilo previše. To što je sad napravio je izvan svakog reda. Da, naravno da bi trebao igrati više, jer i dalje radi razliku na terenu više od ostalih, ali trebao je ostati i ispoštovati suigrače koji još uvijek igraju važnu utakmicu.

Ronaldo se ponio kao da ga nije briga za to. Slažu se svi, pa i Tim Sherwood, veznjak Tottenhama u periodu od 1999. do 2003., a danas Dublinov kolega na Amazon Primeu.

- Šokantno! To što je Ronaldo napravio samo je javni dokaz njegova nepoštovanja prema treneru. Baš sam bijesan zbog toga. I ja sam taj koji voli Ronalda i njegovu igru, ali mora postojati način da on to riješi bez ovakvih situacija. Ako ga je ten Hag respektirao time što ga nije uveo u igru kad je već bilo 6:1 u gradskom derbiju sa Cityjem, onda mu je Portugalac sada barem trebao uzvratiti na sličan način.

Sličnog stava je i veći dio navijača, odnosno poklonika nogometa. Javnost smatra da je Ronaldov potez sa utakmice protiv Spursa zaista neprimjeren, no ima i onih koji se Ronaldu sada dive još više. Tko zna što će biti u subotu kada United gostuje na Stamford Bridgeu kod Chelseaja, u još jednom premierligaškom derbiju...

Tagovi: Cristiano Ronaldo, Manchester United
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE