GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ronaldo ima megaponudu

Ronaldo ima megaponudu
DANI ODLUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.07.2022 / 07:17
Autor: SEEbiz / index.hr
LONDON - Cristiano Ronaldo želi napustiti Manchester United. Interes su pokazali Chelsea, Bayern, Roma, Napoli, spominjala se i Barcelona, no nijedan od tih klubova ne može mu ponuditi ni blizu nestvarnog ugovora kakav mu se nudi u Saudijskoj Arabiji.

Prihvati li ga zaradit će bogatstvo, a ujedno i postati najskuplji transfer u povijesti nogometa.

Vijest koja se pojavila u portugalskim medijima, potvrđena je i španjolskom Asu, no ne otkriva se o kojem je klubu riječ. Ipak, brojke koje stoje u ponudi su poznate. Cijela priča vrijedna je 300 milijuna eura od kojih bi 30 bilo plaćeno Manchester Unitedu za transfer, 20 posrednicima u njemu, a samom Ronaldu bilo bi ponuđeno 250 milijuna eura za dvogodišnji ugovor.

Najskuplji transfer ikad plaćen i dalje je onaj u kojem je Neymar otišao iz Barcelone u Paris Saint-Germain 2017. godine. Vrijednost tog posla iznosila je 222 milijuna eura. Ronaldo ima priliku srušiti tu brojku, no vjerojatnijim se čini njegov ostanak u europskom nogometu i sljedeću sezonu, piše As.

Zainteresiranih ima, a on se nada novom pokušaju osvajanja Lige prvaka i titule u nekoj od jakih europskih liga. Također, u veljači sljedeće godine proslavit će 38. rođendan, a nedavno je obećao i povratak u Sporting, u kojem je i započeo karijeru.

"Karijeru ću završiti u Sportingu, moram mu se odužiti igranjem barem jedne sezone. Taj me klub skautirao dok nitko drugi u meni nije ništa vidio, on je od mene napravio igrača i bez njega bih vjerojatno radio u McDonald'su", izjavio je Ronaldo.

Tagovi: Cristiano Ronaldo, Manchester United, Saudijsko Arabija
PROČITAJ I OVO
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE