GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ronaldo dvostruki strijelac u pobjedi Uniteda

Ronaldo dvostruki strijelac u pobjedi Uniteda
KAKAV POVRATAK...
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.09.2021 / 18:56
Autor: SEEbiz / H
MANCHESTER - Svoj povratak na Old Trafford Cristiano Ronaldo je okrunio s dva pogotka u pobjedi Manchester Uniteda 4-1 (1-0) nad gostujućim Newcastleom u dvoboju 4. kola engleske Premier lige.

Portugalac je u prvom nastupu nakon 2009. na kultnom stadionu, na kojem je postao nogometnom superzvijezdom, postigao prva dva pogotka domaće momčadi. Prvi put je zatresao mrežu na kraju prvog poluvremena (45+2), a nakon što je Manquillo izjednačio u 56. minuti, Ronaldo je vratio prednost "crvenim vragovima" u 62. minuti.

Do kraja dvoboja pobjedu Manchester Uniteda za uspon na čelno mjesto ljestvice potvrdili su Bruno Fernandes (80) i Jesse Lingard (90+2).

Na drugom je mjestu gradski rival Manchester City, koji je je s minimalnih 1-0 slavio na gostovanju kod Leicestera. Jedini pogodak postigao je Bernardo Silva u 62. minuti.

Dinamov suparnik u Europskoj ligi, West Ham United, odigrao je utakmicu bez golova na gostovanju u Southamptonu. Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić je u igru ušao u 63. minuti, ali nije uspio utjecati na promjenu rezultata.

Jedan gol je bio dovoljan Arsenalu za domaću pobjedu nad Norwichem, kojom su 'topnici' pobjegli s dna ljestvice. Prvi pogodak u novoj sezoni postigao je Pierre-Emerick Aubameyang u 66. minuti.

Trossard je pogotkom u 90. minuti na gostovanju kod Brentforda Brightonu donio treću pobjedu u četiri utakmice i treće mjesto na ljestvici sa devet bodova.

Prvi poraz u novoj sezoni doživio je do danas vodeći Tottenham. Crystal Palace je nakon dva remija i poraza upisao prvu pobjedu svladavši Spurse pred svojim navijačima s 3-0. Prvo je gostujući igrač Tanganga zaradio dva žuta kartona (53. i 58. minuta), a nakon toga su počeli padati golovi. Zaha je u 76. minuti realizirao jedanaesterac, dok je Odsonne Edouard do kraja zabio dva gola (84, 93).

Fotografija: Getty Images

Tagovi: Cristiano Ronaldo, Bruno Fernandes, Manchester United, Juventus
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE