GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ronaldinho uhićen u Paragvaju

Ronaldinho uhićen u Paragvaju
PROBLEMI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.03.2020 / 08:14
Autor: SEEbiz / Index.hr
LONDON - Ronaldinho, bivši nogometaš Barcelone i brazilske reprezentacije, i njegov brat Roberto Asis uhićeni su jučer u Paragvaju zbog toga što su u zemlju ušli s krivotvorenim putovnicama.

Vijest je objavio La Nacion, a za redakciju brazilskog Globa potvrdila ju je paragvajska policija. Euclides Acevedo, paragvajski ministar unutarnjih poslova, otkrio je kako su istražitelji upali u predsjednički apartman u Hotel Yacht & Golf Clubu u kojem je Ronaldinho odsjeo s bratom. Tamo su prilikom pretresa pronašli dvije krivotvorene putovnice.

Jedna putovnica glasila je na ime slavnog nogometaša, a jedna na ime njegova brata.

"Zakon se mora poštovati. Imamo informaciju da su krivotvorili dokumente", rekao je Acevedo u intervjuu za paragvajski Radio Nanduti. Prema pisanju lokalnih medija, vlasti su sve znale od trenutka kad je Ronaldinho sletio u zemlju, ali nije zadržan na aerodromu kako bi se izbjegla medijska pompa.

Prema izvješću policije, zadržan je i Wilmondes Sousa Lira, čovjek koji je Ronaldinhu i njegovom bratu nabavio putovnice. Ronaldinho i njegov brat su u pritvoru u hotelu, a u svoju obranu svjedočit će tijekom dana.

Ronaldinho je u srijedu stigao u Paragvaj kako bi promovirao svoju novu knjigu Genij života, ali i kako bi sudjelovao u jednom humanitarnom događaju. Istražitelji su pokušali kontaktirati Ronaldinhove predstavnike, ali nisu dobili nikakav odgovor.

Nije ovo prvi put da je Ronaldinho uhvaćen u sličnom prekršaju. 2018. su mu brazilske vlasti zaplijenile putovnicu dok nije platio kaznu koju je dobio zato što je ilegalno izgradio mol s ribarskom platformom u Porto Alegreu.

Kažnjen je s 8,5 milijuna eura i od onda mu je zabranjeno da napušta zemlju. Bilo je to u rujnu prošle godine. Podsjetimo, Ronaldinho nogomet ne igra od 2015. godine, a prošle godine ga je brazilski predsjednik Jair Bolsonaro imenovao turističkim ambasadorom te zemlje bez obzira na to što ju ne može napustiti da bi ju predstavljao.

Tagovi: Ronaldinho, Paragvaj, Roberto Asis
PROČITAJ I OVO
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE