GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ronaldinho se izvukao iz afere s lažnom putovnicom

Ronaldinho se izvukao iz afere s lažnom putovnicom
LAŽNA PUTOVNICA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.03.2020 / 14:21
Autor: SEEbiz
QUITO - Jedan od najboljih nogometaša svih vremena Ronaldinho i njegov brat Roberto bili su žrtve prijevare i protiv njih neće biti pokrenut sudski postupak zbog toga što su ušli u Paragvaj s lažnim putovnicama, objavio je paragvajski tužitelj Federico Delfino.

"Ronaldinho i njegov brat postupali su u dobroj vjeri prilikom nabavke paragvajskih dokumenata. Osim toga, pružili su nam važne informacije koje će nam pomoći u istrazi protiv kriminalne organizacije koja se bavi izradom falsificiranih isprava", kazao je tužitelj Federico Delfino.

Jedino što su morali uraditi da bi se oslobodili daljnjih neugodnosti, Ronaldinho i njegov brat morali su priznati krivicu za korištenje lažnih putovnica.

Ronaldinho je pozvan u Paragvaj da bi promovirao knjigu "Genijalac života", te da bi sudjelovao u jednoj dobrotvornoj priredbi. U njegovu hotelsku sobu u Asuncionu upala je paragvajska policija te je prilikom pretrage pronašla lažne putovnice.

Brazilsko pravosuđe je oduzelo Ronaldinhu putovnicu u studenome 2018. jer nije platio kaznu od 2,5 milijuna dolara zbog uzrokovanja ekološke štete tijekom gradnje na jednom posjedu u Porto Alegreu.

Tagovi: Ronaldinho, Paragvaj
PROČITAJ I OVO
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE