GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Roland Garros: Serena Williams predala meč 2. kola bez borbe

Roland Garros: Serena Williams predala meč 2. kola bez borbe
TENIS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.09.2020 / 14:28
Autor: SEEbiz / H
PARIZ - Američka 39-godišnja tenisačica Serena Williams nedugo pred početak njezinog dvoboja drugog kola Roland Garrosa protiv Bugarke Cvetane Pironkove, objavila je da je prisiljena predati meč bez borbe, zbog ozljede Ahilove tetive.

Osvajačica 23 Grand Slam trofeja u pojedinačnoj konkurenciji na tu se ozljedu požalila prije tri tjedna nakon što je poražena od Bjeloruskinje Viktorije Azarenke u polufinalu US Opena, a zbog nje je propustila nastup na turniru u Rimu.

U Parizu je Serena lovila svoj četvrti pehar Suzanne Lenglen, čime bi se sa 24 naslova na Grand Slam turnirima izjednačila s rekorderkom, legendarnom australskom tenisačicom Margaret Court.

"Doista sam željela dati sve od sebe ovdje. No, nisam imala dovoljno vremena za potpuno zaliječenje ozljede nakon US Opena. Uspjela sam poboljšati stanje, ali gledajući prema dalje, zaključila sam da nisam u stanju odigrati dovoljno mečeva. Mučim se s hodanjem, što je znak da bih se trebala posvetiti oporavku", izjavila je Serena Williams koja je i dalje bez ijednog Grand Slam naslova od Australian Opena 2017.

Amerikanka je dodala da joj slijedi dvotjedno mirovanje te četiri do šest tjedana rehabilitacije, što znači da je za nju ova sezona završena.

Njezina suparnica u 2. kolu, Bugarka Cvetana Pironkova, na US Openu se vratila na teren nakon tro i pol godišnjeg izbivanja, nakon što je rodila sina i uspjela se probiti do četvrtfinala u kojem je poražena od Williams.

Bugarka je 2016. ulaskom u četvrtfinalu ostvarila najbolji rezultat na pariškoj zemlji, a u meču trećeg kola čeka pobjednicu dvoboja dviju Čehinja, Barbore Strycove i Barbore Krejčikove.

Tagovi: Roland Garros, Serena Williams, Viktorija Azarenka, Cvetlana Pironkova
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE