GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Rennes postavio astronomski odštetni zahtjev za Majera

Rennes postavio astronomski odštetni zahtjev za Majera
ASTRONOMSKI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.09.2022 / 20:26
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Lovro Majer ponovno se našao u središtu pozornosti. Novi Luka Modrić, kako mu već svi tepaju, je pred kraj ljetnog prijelaznog roka bio na pragu potpisa za Atletico Madrid. Kao što smo tada pisali, Španjolci su za njega bili spremni izdvojiti između 35 i 40 milijuna eura.

"Da, Atleticu se jako sviđa Lovro. Znaju da je veliki profesionalac, da je karakterni igrač velikog nogomentog znanja", potvrdio nam je tada Majerov menadžer Andy Bara pa dodao:

"Iskreno, ne znam što će se dogoditi. Na klubovima jest da se dogovore. Što bude, bit će... Ali za Majera je svakako velika stvar da se spominje u kontekstu tako velikog kluba kao što je Atletico."

Ne čudi da se velikani zanimaju za hrvatskog veznjaka koji je u premijernoj sezoni u Ligue 1 upisao šest pogodaka i devet asistencija i koji je izabran u momčad prvenstva pored brojnih zvijezda koje igraju u Francuskoj, a interes Atletica izgleda još uvijek nije oslabio. Ipak, žele li ga Španjolci, morat će izgleda posegnuti malo dublje u džep.

Rennes je, piše Footmercato, navodno za Majera istaknuo cijenu od 60 milijuna eura. Prodaju li ga za tu cifru, bit će to najveći iznos koji je neki hrvatski nogometaš ostvario pri tranfseru. Za sada ja prvi na listi Mateo Kovačić koji je iz Real Madrida prešao u Chelsea za 45 milijuna eura.

Tagovi: Rennes, Lovro Majer, Mateo Kovačić
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE