GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Real uzima Alabu

Real uzima Alabu
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.01.2021 / 09:17
Autor: SEEbiz / Index.hr
MADRID - Real Madrid trebao bi uskoro objaviti da je sve dogovorio s Davidom Alabom, objavila je Marca na današnjoj naslovnici.

Informaciju je objavio i poznati talijanski novinar Fabrizio Romano koji je na Twitteru napisao da će se Austrijanac i Real uskoro definitivno dogovoriti i da je to riješena stvar.

Zinedine Zidane već duže vrijeme želi pojačati konkurenciju u obranu, ali samo iskusnim igračem kao što je Alaba. Austrijanac je odbio već nekoliko Bayernovih ponuda za novi ugovor, a prvim danom nove godine ušao je u zadnjih šest mjeseci ugovora i može pregovarati s kim želi

U igri je navodno bio i Manchester United, ali po njihovom mišljenju Alaba je previše tražio pa je Real ostao jedini ozbiljan kandidat. Alaba bi trebao potpisati ugovor na četiri godine uz plaću od deset milijuna eura po sezoni. Bayern je navodno bijesan zbog ovakvog ishoda jer osjeća da ga je izigrao igrač koji je u Münchenu od 2008. godine, kad je kao 16-godišnjak došao iz bečke Austrije.

Alaba je navodno od Bayerna tražio plaću od čak 20 milijuna eura, što Nijemcima nije padalo na pamet platiti, pregovori su se rastegnuli i Alaba ih je na kraju odvukao do kraja ugovora, zbog čega će ga Bayern sad izgubiti bez odštete.

Alaba je u karijeri odigrao 404 utakmice za Bayern, a zabio je čak 32 gola uz 49 asistencija. Najčešće je igrao na lijevom boku, ali zadnjih nekoliko sezona uglavnom igra stopera.

Tagovi: David Alaba, Real Madrid, Bayern, Zinedine Zidane
PROČITAJ I OVO
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE