GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Real Sociedad ponovo na vrhu Primere

Real Sociedad ponovo na vrhu Primere
VRH
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.11.2021 / 07:28
Autor: SEEbiz / H
SAN SEBASTIAN - Nogometaši Real Sociedada vratili su se na prvo mjesto španjolskog nogometnog prvenstva nakon što su u susretu 12. kola Primere, u velikom baskijskom derbiju odigrali 1-1 protiv Athletic Bilbaoa.

Sociedad se ovim bodom vratio na vrh ljestvice, sada vodi sa 25 bodova, dok Real Madrid i Sevilla imaju po 24 boda.

Domaćin je poveo u 57. minuti golom Alexandera Isaka iz kaznenog udarca i sve do sudačke nadoknade imao je tri boda u džepu. No Athletic je u posljednjim trenucima susreta izjednačio golom Ikera Munaina. Athletic je stigao do bod s igračem manje nakon što je u 84. minuti isključen Inigo Martinez.

U ranije odigranom susretu Atletico Madrid je pobijedio Real Betis sa 3-0, a za domaći sastav nije nastupio hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko.

Bila je to prva Atleticova pobjeda u posljednja četiri susreta u svim natjecanjima, dok je Betis upisao prvi poraz u zadnjih pet susreta.

Aktualni španjolski prvak je do pobjede stigao golovima Yannicka Carrascoa (26), Germana Pezzelle (63-ag) i Joao Felixa (80).

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko nije nastupio za Atletico.

Getafe je porazio Espanyol sa 2-1 ostvarivši prvu pobjedu sezone. Oba gola za domaći sastav zabio je Enes Unal (32, 56), dok je za goste zabio Sergi Gomez (38).

Na ljestvici vodi Real Sociedad sa 25 bodova, Real Madrid i Sevilla imaju po 24 boda, dok je Atletico Madrid četvrti sa 22 boda.

Getafe je usprkos pobjedi ostao na začelju.

Tagovi: Real Sociedad, Alexander Isak, Iker Muniain
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE