GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Real na tri boda od Atletica

Real na tri boda od Atletica
NEIZVJESNO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.02.2021 / 23:50
Autor: SEEbiz / H
VALLADOLID - Subotnjom pobjedom 1-0 ostvarenom na gostovanju kod Valladolida, nogometaši madridskog Reala došli su na tri boda od vodeće momčadi La Lige, gradskog suparnika Atletica, koji je u 24. kolu kiksao na domaćem terenu protiv Levatea.

Pogodak za vrijedna tri boda u Valladolidu postigao je brazilski veznja Casemiro u 65. minuti na ubačaj Tonija Kroosa. Casemiru je to peti pogodak u ovoj sezoni španjolskog prvenstva, čime je na drugom mjestu Realovih strijelaca.

Luka Modrić je bio u početnoj postavi Zidaneove momčadi i odigrao je cijelu utakmicu.

Pogocima postignutim duboko u sučevom vremenu na kraju utakmice, nogometaši Valencije svladali su Celtu Vigo s 2-0 u dvoboju odigranom na Mestalli. Gosti su od 64. minute igrali s igračem manje, jer je Ruben Blanco dobio crveni karton zbog neopreznog i opasnog starta. Brojčanu prednost je Valencia iskoristila tek u četvrtoj minuti dodatka, kad je Vallejo pogodio za 1-0. Četiri minute poslije pobjedu "šišmiša" potvrdio je Gameiro.

Iznenađujuću pobjedu ostvarili su nogometaši Levantea koji su u kao gosti svladali vodeću momačad La Lige madridski Atletico s 2-0 (1-0), samo tri dana nakon što su Simeonevoj momčadi oteli i bod kao domaćini u odgođenoj utakmici 2. kola.

Gosti su na Wanda Metropolitanu poveli u 30. minuti pogotkom Moralesa, čiji je udarac malo skrenuo Felipe i tako prevario slovenskog vratara Jana Oblaka koji je bio u jednoj od glavnih uloga i kod drugog pogotka Levantea.

Naime, duboko u sučevom dodatku Oblak je krenuo u kazneni prostor gostiju ne bi li pomogao svojim napadačima. No, kad je de Frutas presjekao dodavanje na lijevi bod i krenuo sam prema nebranjenim vratima nitko ga nije mogao zaustaviti pa je gotovo sa sredine igrališta postigao pogodak za konačnih 2-0.

U sastavu Atletica ponovno nije bilo ozlijeđenog hrvatskog reprezentativca Šime Vrsaljka.

Na vrhu ljestvice je Atletico Madrid s 55 bodova. Drugi je Real Madrid s 49 bodova, dok je treća Barcelona s 46 bodova i utakmicom manje od vodećeg dvojca. Levante se pobjedom u Madridu privremeno probio na osmu poziciju s 31 bodom.

U prvoj subotnjoj utakmici Elche je na svom terenu svladao Eibar s minimalnih 1-0 (1-0). Za tri boda zaslužan je branič Elchea Dani Calvo koji je u 33. minuti glavom postigao jedini pogodak na utakmici.

U nedjelju su na rasporedu četiri od preostalih pet utakmica 24. kola, a igrat će: Barcelona - Cadiz (14.00 sati), Real Sociedad - Alaves (16.15), Huesca - Granada (18.30) i Athletic - Villarreal (21.00).
Posljednji dvoboj na rasporedu je u ponedjeljak (21.00 sat), a sastaju se Osasuna - Sevilla.

Tagovi: Real Madrid, Casemiro, Valladolid, Luka Modrić, Zinedine Zidane
PROČITAJ I OVO
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
HNL
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
ZAGREB - Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin 2:1.
Slavnić se naljutio na Acu Petrovića
LJUTNJA
Slavnić se naljutio na Acu Petrovića
ZAGREB - U čast Draženu Petroviću 5. rujna u Zagrebu bit će spektakl. U Areni će igrati reprezentacija Hrvatske i selekcija Eurolige.
Gundogan oštro kritizirao suigrače nakon ispadanja
KRITIKE
Gundogan oštro kritizirao suigrače nakon ispadanja
BARCELONA - Paris Saint-Germain zaustavio je Barcelonu u četvrtfinalu Lige prvaka.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE