GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Real Madrid neće nazvati ulaz na stadion po Modriću

Real Madrid neće nazvati ulaz na stadion po Modriću
ULAZ
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.04.2022 / 08:13
Autor: SEEbiz / H
MADRID - Nogometni klub Real Madrid izvijestio je u četvrtak kako bi radovi na obnavljanju njegovog stadiona mogli završiti za godinu dana, no da nema namjeru nazivati ulaze po svojim bivšim i sadašnjim igračima.

Španjolske sportske novine Marca objavile su u srijedu rezultate svoje internetske ankete u kojoj su čitateljima ponudile između tri i pet imena za svaki od 25 ulaza na Santiago Bernabéu.

"Ta vijest nema nikakvog smisla. To je 'fake' (lažno)", rekao je dužnosnik Real Madrida u razgovoru za Hinu.

Dodao je da klub zasad ne razmišlja o imenovanju ulaza.

Ulazi s brojem 10 i 19 zvali bi se po hrvatskom kapetanu Luki Modriću, koji je ta dva broja nosio na Realovom dresu, pokazala je anketa u kojoj je skupljeno blizu 40.000 glasova.

Stadion Santiago Bernabéu, na sjeveru grada, nosi ime po nekadašnjem predsjedniku kluba. Na ulazima na tribine s 81.000 mjesta označeni su samo brojevi.

Divovske bijele dizalice nalaze se oko tog zdanja nad kojim će biti postavljen pomični krov te oko kojeg će osvanuti prsten s trgovinama i restoranima.

"Premda teško, radovi bi mogli završiti početkom 2023. godine", rekao je dužnosnik.

Dok ti radovi traju, nogometaši vodeće momčadi španjolskog prvenstva nastavljaju unutra igrati utakmice.

Modrić je od dolaska u klub 2012. godine nosio bijeli dres s brojem 19 sve do 2017. godine. Tada je obukao dres s brojem 10 koji je ostao slobodan nakon što ga je ostavio kolumbijski kapetan James Rodríguez napustivši klub.

Hrvatski veznjak, i dalje s "desetkom" na leđima, u četvrtak se priključio treninzima Real Madrida poslije povratka iz Dohe. U glavnom gradu Katara je u utorak zabio gol za Hrvatsku u pobjedi 2-1 nad Bugarskom.

Marca je izvijestila kako je njena anketa "igra koju je predložila čitateljima".

Prema rezultatima te ankete, čiji je rezultat objavljen na njenoj internetskoj stranici, ostali ulazi bi nosili ova imena: Iker Casillas (1), Chendo (2), Roberto Carlos (3), Sergio Ramos (4), Zinedine Zidane (5), Vicente del Bosque (6), Cristiano Ronaldo (7), Michel (8), Alfredo di Stéfano (9), Paco Gento (11), Marcelo (12), Thibaut Courtois (13), Guti (14), Fernando Morientes (15), Gabriel Heinze (16), Van Nistelrooy (17), Aitor Karanka (18), Vinicius (20), Santiago Solari (21), Di María (22), David Beckham (23) i Claude Makelele (24).

Tagovi: Real Madrid, Luka Modrić
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE