GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Real dovodi engleskog reprezentativca

Real dovodi engleskog reprezentativca
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.09.2022 / 21:20
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
MADRID - Veznjak dortmundske Borussije i engleski reprezentativac Jude Bellingham trebao bi postati novi igrač madridskog Reala.

Neće to biti još, treba za to pričekati ljeto sljedeće godine, ali da bi se čitava stvar mogla tako odviti, danas je postalo još jasnije.

Florentino Perez doveo je ovoga ljeta Aureliena Tchouamenija iz Monaca. Ispostavilo se, zamjena je to za brazilskog asa Casemira koji je otišao put Manchester Uniteda. Nećemo nagađati hoće li Bellingham biti nečija zamjena u sredini terena na Santiago Bernabeuu, ali predsjednik kraljevskog kluba jasno je poručio da će krenuti po njega...

Nije tajna da Real prati engleskog mladića već jako dugo, a imali su ga na "brzom biranju" i prije par mjeseci kada im je Tchouameni rekao da dolazi. Tko zna, možda bi se bilo i našlo mjesta za obojicu, ali u Realu su novac ipak htjeli dati za posao oko Kyliana Mbappea, koji je na koncu ipak propao. Ali, znakovit potez napravili su u Madridu. Naime, kako otkriva španjolski list Marca, Bellinghama i njegovog agenta zamolili su da ne potpisuje nikakav novi ugovor s Borussijom.

Zasad je mladić održao riječ, u cijelu situaciju uključio se i Liverpool koji bi Bellinghama jako rado vratio u engleski nogomet, a španjolski mediji napominju da čak trojici igrača iz Realova veznog reda na ljeto ističe ugovor. Nije to samo Luka Modrić, već su to i Toni Kroos, kao i Dani Ceballos. Marca već stavlja Bellinghama u budućnost veznog reda Reala kojeg će sačinjavati s Tchouamenijem, Camavingom i Valverdeom.

Tagovi: Jude Bellingham, Real Madrid, Florentino Perez, Borussia Dortmund
PROČITAJ I OVO
Hrgović će uskoro imati meč karijere
BOKS
Hrgović će uskoro imati meč karijere
ZAGREB - Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović će 1. lipnja u Rijadu na Matchroom vs. Queensberry: 5v5 priredbi odraditi dosad najveću borbu u karijeri. Protivnik će mu biti britanski boksač Daniel Dubois.
Sigurdsson se uoči turnira u Norveškoj odrekao jednog od najiskusnijih rukometaša
IZBORNIK
Sigurdsson se uoči turnira u Norveškoj odrekao jednog od najiskusnijih rukometaša
ZAGREB - Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Dagur Sigurdsson objavio je popis igrača za skorašnji pripremni turnir u Oslu od 6. do 12. svibnja 2024. godine.
HNS ne smije organizirati navijačke zone u Hrvatskoj i Njemačkoj tijekom Eura
ODLUKE
HNS ne smije organizirati navijačke zone u Hrvatskoj i Njemačkoj tijekom Eura
ZAGREB - Hrvatski nogometni savez neće sudjelovati u organizaciji navijačkih zona tijekom Eura 2024. zbog marketinških uvjeta koje je postavila UEFA.
Francuzi spremaju rezervni plan za Olimpijadu zbog straha od terorizma
STRAH OD TERORIZMA
Francuzi spremaju rezervni plan za Olimpijadu zbog straha od terorizma
PARIZ - Francuski predsjednik Emmanuel Macron pokrenuo je odbrojavanje 100 dana do Olimpijskih igara u Parizu u ponedjeljak pritom umirujući javnost glede sigurnosti oko ceremonije otvaranja na Seini,priznavši po prvi put postojanje planova B i C u slučaju terorističke prijetnje.
Stanišić srušio rekord star 55 godina
REKORDI
Stanišić srušio rekord star 55 godina
LEVERKUSEN - Pobjedom nad Werder Bremenom Bayer Leverkusen osigurao je prvu povijesnu titulu prvaka Njemačke.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE