GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

RB Leipzig na završnici Lige prvaka u Lisabonu bez Wernera

RB Leipzig na završnici Lige prvaka u Lisabonu bez Wernera
LIGA PRVAKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.06.2020 / 16:03
Autor: SEEbiz / H
LEIPZIG - Njemački reprezentativac i najbolji strijelac RB Leipziga u ovoj sezoni neće u kolovozu zaigrati u završnici Lige prvaka za svoj sadašnji klub, jer bi u ljetnom prijelaznom roku, već u srpnju, trebao pojačati londonski Chelsea, objavio je njemački Sky.

U srijedu bi Izvršni odbor Europskog nogometnog saveza (UEFA) trebao potvrditi odluku o odigravanju "Final 8" turnira Lige prvaka na dva lisabonska stadiona (Luz i Jose Alvalade), pri čemu bi četvrtfinala bila na rasporedu od 12. do 15. kolovoza, polufinalne utakmice 18. i 19. kolovoza, a finale 23. kolovoza.

RB Leipzig je jedan od četiri kluba, uz Atalantu, Atletico Madrid i Paris Saint-Germain, koji su izborili plasman u četvrtfinale, dok preostala četiri para osmine finala (Juventus - Lyon, Manchester City - Real Madrid, Barcelona - Napoli i Bayern - Chelsea) moraju odigrati svoje uzvratne susrete.

Werner bi u sredinom srpnja trebao potpisati ugovor s engleskim klubom, a potom otići na jednomjesečni odmor uoči priprema za sljedeću sezonu. Naravno, čak i u slučaju kad bi njegov novi klub napravio čudo u Muenchenu i preokrenuo zaostatak od 0-3 sa Stamford Bridgea, 24-godišnji njemački reprezentativac ne bi imao pravo nastupa za Chelsea u nastavku natjecanja Lige prvaka.

Werner je u ovoj sezoni sa 31 pogotkom uvjerljivo najbolji strijelac RB Leipziga, od čega je 25 golova postigao u Bundesligi, a četiri puta je tresao mreže u utakmicama Lige prvaka.

Tagovi: RB Leipzig, Timo Werner, Chelsea, Paris SG, Real Madrid, Barcelona
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE