GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Rangnick startao pobjedom u Manchester Unitedu

Rangnick startao pobjedom u Manchester Unitedu
START
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.12.2021 / 17:49
Autor: SEEbiz / H
MANCHESTER - Njemački strateg Ralf Rangnick odradio je prvu utakmicu na svojoj novoj dužnosti, onoj trenera Manchester Uniteda. I premijera je bila uspješna.

U dvoboju 15. kola engleske Premier lige Manchester United je na Old Traffordu svladao Crystal Palace 1-0, ali se prilično mučio kako bi uknjižio tri boda. Gosti su sve do 77. minute držali nulu, ali je tada gostujuću obranu ipak otključao Brazilac Fred koji je lijepo zabio za pozitivan start novog stratega na Old Traffordu.

Tottenham je upisao treću prvenstvenu pobjedu u nizu. Svladao je na svom stadionu Norwich 3-0, a golove su zabili Lucas Moura u prvom te Sanchez i Son u drugom poluvremenu.

Tottenham je uz utakmicu manje na petom mjestu, dok je Manchester United šesti.

Leeds se, pak, spasio domaćeg poraza od Brentforda koji je golovima Baptiste i Canosa vodio 2-1 sve do debelo u sudačkoj nadoknadi. No, Bamford je u 95. minuti zabio za barem jedan bod Leedsa.

Tagovi: Ralf Rangnick, Manchester United
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE