GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Rangnick na kraju odbio ponudu Milana

Rangnick na kraju odbio ponudu Milana
EPILOG
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.04.2020 / 07:45
Autor: SEEbiz / Index.hr
MILANO - Ralf Rangnick, čovjek koji je trebao zamijeniti otpuštenog Zvonimira Bobana i preuzeti sve ovlasti u sportskoj politici kluba, odbio je posrnulog nogometnog velikana sa San Sira.

Sky je pisao da su Rangnick i Elliott Management Corporation, korporacija koja upravlja Milanom, imali samo usmeni dogovor i da je čovjek koji je stvorio moćni Leipzig odbio ponudu Milana.

Isti izvor tvrdio je da će u Milanu po svaku cijenu pokušati uvjeriti Nijemca da promijeni mišljenje jer bi ova ''košarica'' bila strahovit udarac za direktora Ivana Gazidisa.

Naime, Gazidis je upravo zbog njemačkog stručnjaka napravio kaos u Milanu. Iz kluba je potjerao Zvonimira Bobana, a očekuje se da će otići i legendarni Paolo Maldini.

Ipak, Milan očito nije uspio u nagovaranju jer je danas i sam Rangnick potvrdio kako od posla neće biti ništa. U razgovoru za MDR istaknuo je da nikakav dogovor između njega i ekipe sa San Sira ne postoji.

"Nema ništa od toga. Ranije je bilo određenih kontakata, ali tvrdnje da sam nešto dogovorio nisu istinite", rekao je Rangnick i tako zauvijek ugasio priču o svom mogućem dolasku u klub.

Gazidis i čelnici kluba sada su u velikim problemima jer moraju pronaći nasljednika za Bobana i još ranije otpisanog, ali ne i otpuštenog Stefana Piolija kojeg je također trebao zamijeniti Rangnick.

Sve ovo događa se u jeku krize s koronom koju Milan ionako dočekuje s upitnom financijskom slikom pa uz to čelnici moraju brinuti i o kadroviranju u upravi.

Podsjetimo, bivši kapetan Hrvatske je ostao bez posla zbog intervjua za Gazzettu dello Sport u kojem je otvoreno kritizirao izvršnog direktora Milana Ivana Gazidisa.

Boban je zamjerio Gazidisu što je bez konzultacija s njim i Paolom Maldinijem odlučio angažirati njemačkog trenera Ralfa Rangnicka, kojem je obećao dati sve ovlasti što se tiče sportske politike.

U planovima Gazidisa Rangnick je trebao imati potpunu kontrolu u klubu sa San Sira, a to znači da bi izravno sudjelovao u kupovini, prodaji, skautiranju i treniranju nogometaša.

Tagovi: Ralf Rangnick, AC Milan, Zvonimir Boban, Paolo Maldini, Ivan Gazidis, Elliott Management
PROČITAJ I OVO
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE