GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ramos neće debitirati za PSG protiv Angersa

Ramos neće debitirati za PSG protiv Angersa
ODLUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.10.2021 / 13:40
Autor: SEEbiz / H
PARIZ - Iako su neki mediji najavljivali, branič PSG, 35-godišnji Španjolac Sergio Ramos ipak neće debitirati za PSG u petak protiv Angersa, tvrdi AFP.

Otkad je u srpnju došao u Pariz, bivši kapetan Real Madrida zbog obnovljenih ozljeda nije odigrao niti jednu minutu za svoju novu momčad, uključujući tu i pripremne utakmice.

No, njegov dres s brojem 4 zauzima mjesto odmah uz Lionela Messija po prodaji u trgovinama PSG -a, što govori da navijači željno očekuju njegov nastup.

PSG se nadao da će Ramos zaigrati početkom rujna, ali su tada uslijedili problemi s lijevim listom.
"Nadamo se da će se vratiti što je prije moguće, ali zasad ne možemo reći kada", rekao je pariški trener Mauricio Pochettino početkom listopada.

S 35 godina,22 trofeja s Realom i gotovo 900 profesionalnih utakmica od svog debija 2004. godine, Ramos doživljava za njega neviđen pad aktivnosti jer je u 2021. odigrao je samo sedam utakmica. Posljednji nastup Ramos je imao 5. svibnja 2021. u polufinalu Lige prvaka protiv Chelseaja, a u međuvremenu je Robnovio ozljeđe bedra, lista i donjeg dijela leđa, te se zarazio i koronom u travnju.

Tagovi: Sergio Ramos, Angers, Paris SG
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE